Om firmaet

  Boligforeningen Vesterport er sat i verden for at give alle i Frederikshavn og omegn mulighed for at få en god bolig. Boligen har stor betydning for vore livskvalitet. Det er vores fundament, og det er her, vi føler os sikre og...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  98 42 61...
  Adresse

  Abildgårdsvej 35A

  9900 Frederikshavn

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Boligforeningen Vesterport er sat i verden for at give alle i Frederikshavn og omegn mulighed for at få en god bolig. Boligen har stor betydning for vore livskvalitet. Det er vores fundament, og det er her, vi føler os sikre og hører hjemme. Derfor gør vi som boligforening meget ud af, at skabe et trygt og behageligt nærmiljø for alle vores beboere. Vi ønsker tilfredse beboere, og det opnår vi gennem god service i dagligdagen og ved at tilbyde kvalitetsboliger til fornuftig pris.

  Generel beskrivelse

  Enhver, der er fyldt 15 år, kan optages som medlem af boligforeningen. Medlemskabet er personligt og indmeldelse sker ved indbetaling af i alt kr. 300,00 ( kr. 200,00 til foreningsandelen og kr. 100,00 som gebyr). De kr. 200,00 tilbagebetales ved udmeldelse. De kr. 100,00 er en årlig afgift.

  Vi råder over ca. 2.300 boliger, men er desværre ikke altid i stand til at opfylde alle medlemmers ønsker til en bestemt bolig på et givent tidspunkt. Der kan godt være ventetid, på netop den bolig du ønsker, det er derfor en god ide at henvende sig i administrationen, hvor du kan blive oplyst om eventuelle ventetider.

  Du kan søge bolig gennem internettet, hvor du bliver skrevet på ventelisten og modtager en personlig pinkode, som du kan bruge på nettet. Her vil du bl.a. kunne se ledige lejligheder samt plantegninger af boligerne.

  Produkter

  - Lejebolig

  - Boligbytte

  - Fremleje

  - Lejlighed

  Boligforeningen Vesterports valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Boligforeningen Vesterport

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  62

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Boligforeningen Vesterport findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  BOLIGFORENINGEN VESTERPORT

  CVR-nr:

  61846611

  Selskabsform

  Forening

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  682010 Almennyttige boligselskaber

  433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

  683210 Administration af fast ejendom på kontraktbasis

  Startdato:

  19-04-1964

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  98426111

  98 42 61 11

  9842 6111

  98 426 111