Om firmaet

BMT-EL en yngre virksomhed med erfarne medarbejdere, der udfører alle former for EL opgaver. Med mere end 60 års erfaring inden for faget og altid opdateret med den nyeste teknologi, værktøjer og viden, kan vi tilbyde vores...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
25 53 12...
Adresse

Kirstinehøj 53

2770 Kastrup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

BMT-EL en yngre virksomhed med erfarne medarbejdere, der udfører alle former for EL opgaver. Med mere end 60 års erfaring inden for faget og altid opdateret med den nyeste teknologi, værktøjer og viden, kan vi tilbyde vores kunder en optimal løsning i forbindelse med alt EL arbejde, med vægt på høj kvalitet og din økonomi. Vores kundekreds er alsidig og omfatter private, virksomheder, kontorer, samt detailhandlen, boligselskaber og kommunerne i Storkøbenhavn.

Vores motto er: - Alle kan lave el, derfor skal der noget særligt til!

Geografisk dækker vi hele Storkøbenhavn, men vi kører gerne længere , hvis opgaven kræver det. Vi har ingen store administrationsomkostninger - dette kommer vores kunder til gode gennem fornuftige priser, høj og ensartet kvalitet. Kontakt os, hvis De søger en elektriker med ovenstående kvaliteter. Få et gratis inspirationsbesøg af en frisk mand. Ring til​ os.

Bmt El ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Bmt El ApS

Omsætning

3 020 tkr

Afkastningsgrad

28.59 %

Antal ansatte

8

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bmt El ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

BMT EL ApS

CVR-nr:

37339342

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

432100 El-installation

Startdato:

04-01-2016

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

25531246

25 53 12 46

2553 1246

25 531 246