Om firmaet

  Mangler du plads? Vi tilbyder forskellige opbevaringsløsninger. Vores lagerhotel har uopvarmede, isolerede og tempererede boxe, der opfylder netop dit opbevaringsbehov – både privat & erhverv. Skal du flytte? Vi tilbyder...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  99 94 44...
  Adresse

  Smedetoften 10

  3600 Frederikssund

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Mangler du plads? Vi tilbyder forskellige opbevaringsløsninger. Vores lagerhotel har uopvarmede, isolerede og tempererede boxe, der opfylder netop dit opbevaringsbehov – både privat & erhverv. Skal du flytte? Vi tilbyder forskellige containerløsninger, fx flytte- og renoveringscontainere. Containeren leveres på din adresse, hvor du har nem og hurtig adgang til den, så længe, du ønsker. Vil du have containeren opbevaret, inden den flyttes til din nye adresse, kan du få den midlertidigt opbevaret.

  Firmabeskrivelse

  Blue Box er en ægte familievirksomhed, et far-datter-projekt, som så dagens lys, da entreprenør Niels Viuff og hans datter Cecilie i 2008 åbnede Frederikssund Lagerhotel. Sammen udviklede de konceptet bag det professionelle lagerhotel, som i 2014 skiftede navn til Blue Box.

  Konceptet er, at du lejer en blå box til opbevaring af dine ting. Du kan vælge en tempereret eller uopvarmet box, der står hos Blue Box, eller du kan få leveret en box på en adresse efter eget valg og opbevare dine ting der. Konceptet er mere fleksibelt end hos traditionelle lagerhoteller, og vi kan med over 300 box-pladser opfylde mange forskellige typer af opbevaringsbehov både til privat- og erhvervskunder.

  Tryghed har en helt særlig prioritet hos Blue Box. Kunderne skal føle sig sikre ved at opbevare hos Blue Box, som udover hegn, videoovervågning og alarmsystemer også benytter forsikringsgodkendte låse.

  Derudover vægtes, at alle boxe altid er præsentable. Hvad enten du ønsker at leje en tempereret box til private genstande, eller du ønsker en container hjem i indkørslen, når huset skal renoveres, så sørger Blue Box for, at du hver gang får en nem og tryg oplevelse til en god pris. Og så har du selvfølgelig adgang til din box 24 timer i døgnet hos Blue Box.

  Flyttecontainere

  Blue Box tilbyder også flyttecontainere. Med en flyttecontainer fra Blue Box hjælper vi dig med at få en stressfri flytning. Flyttecontaineren leveres direkte til din nuværende adresse, og når du er færdig med at pakke, henter Blue Box din flyttecontainer og kører den hen til din nye adresse, hvor du i dit helt eget tempo kan pakke ud.

  Du er altid velkommen til at give os et kald på telefon: 999 44 444 eller svinge vejen forbi vores kontor på Smedetoften 10 i Frederikssund, hvis du vil høre mere om vores koncept.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Blue Box ApS

  Omsætning

  2 896 tkr

  Afkastningsgrad

  10.83 %

  Antal ansatte

  5

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Blue Box ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  BLUE BOX ApS

  CVR-nr:

  36078537

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  773900 Udlejning og leasing af andet materiel, udstyr og andre materielle aktiver i.a.n.

  Selskabskapital

  50 000

  Startdato:

  28-08-2014

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  99944444

  99 94 44 44

  9994 4444

  99 944 444