Bedemand Juul og Bøgh ApS logo

  Bedemand Juul og Bøgh ApS

  Om firmaet

  Det afgørende for os, er at livets sidste rejse er både smuk og mindeværdig. At alle facetter fungerer, og man som pårørende kan bruge sin energi på at sige ordentligt farvel. Hos os får du et skriftligt økonomisk overslag i...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  57 83 00...
  Adresse

  Storgade 35

  4180 Sorø

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image

  Om os

  Det afgørende for os, er at livets sidste rejse er både smuk og mindeværdig. At alle facetter fungerer, og man som pårørende kan bruge sin energi på at sige ordentligt farvel. Hos os får du et skriftligt økonomisk overslag i forbindelse med en samtale, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet. Personlig og faglig hjælp af ISO9001 certificerede bedemænd. Medlem af Danske Bedemænd.

  Supplerende oplysninger

  Udgangspunktet for vores praktiske arbejde som bedemænd er et højt etisk, moralsk og fagligt niveau. Vi sætter Tillid, Tryghed og Støtte i højsæde og har den dybeste respekt for ethvert menneske.

  Vi står altid til rådighed og kan kontaktes døgnet rundt.

  Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og ligeledes ISO9001 certificerede, hvilket sikre dig som kunde på forskellige områder. Derfor er det vigtigt, at du netop overvejer at benytte en certificeret bedemand.

  Hos Bedemand Juul og Bøgh i Sorø, sætter vi en stor faglig og personlig ære i at hjælpe, få tilrettelagt og gennemført en individuel og nøje afstemt højtidelighed. Dette selvfølgelig altid efter afdødes og/eller pårørendes ønsker.

  Vi hjælper med alle de praktiske opgaver, der er i forbindelse med et dødsfald – også dem, man slet ikke vidste, eksisterede.

  Du vil altid få relevante oplysninger og informationer, om alt hvad vi hjælper med.

  Måtte vedkommende ikke være medlem af folkekirken, hjælper vi gerne med at arrangere en højtidelighed.

  Derud over kan vi rådgive dig personligt, inde for bl.a. begravelsesopsparing, udfyldelse af ”min sidste vilje”, (som er en skriftlig erklæring der fortæller, hvad man ønsker sig i forbindelse med sin begravelse) til andre personlige ønsker, så du kan være forberedt på bedste måde.

  Bedemænd er også ”mennesker”!

  Kontakt trygt din lokale bedemandsforretning Bedemand Juul og Bøgh.

  Bedemand Juul og Bøgh ApSs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Bedemand Juul og Bøgh ApS

  Omsætning

  2 904 tkr

  Afkastningsgrad

  16.21 %

  Antal ansatte

  4

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bedemand Juul og Bøgh ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Bedemand Juul og Bøgh ApS

  CVR-nr:

  39680998

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Selskabskapital

  50 000

  NACE-branche

  960300 Bedemænd og begravelsesvæsen

  Startdato:

  26-06-2018

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  57830001

  57 83 00 01

  5783 0001

  57 830 001