Om firmaet

Det afgørende for os, er at livets sidste rejse er både smuk og mindeværdig. At alle facetter fungerer, og man som pårørende kan bruge sin energi på at sige ordentligt farvel. Hos os får du et skriftligt økonomisk overslag i...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
58 85 55...
Adresse

Algade 17, st. sal. tv

4281 Gørlev

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Det afgørende for os, er at livets sidste rejse er både smuk og mindeværdig. At alle facetter fungerer, og man som pårørende kan bruge sin energi på at sige ordentligt farvel. Hos os får du et skriftligt økonomisk overslag i forbindelse med en samtale, som sikrer overblik og tryghed i hele forløbet. Personlig og faglig hjælp af ISO9001 certificerede bedemænd. Medlem af Danske Bedemænd.

Supplerende oplysninger

Udgangspunktet for vores praktiske arbejde som bedemænd er et højt etisk, moralsk og fagligt niveau. Vi sætter Tillid, Tryghed og Støtte i højsæde og har den dybeste respekt for ethvert menneske.

Vi står altid til rådighed og kan kontaktes døgnet rundt.

Vi er medlem af brancheforeningen Danske Bedemænd og ligeledes ISO9001 certificerede, hvilket sikre dig som kunde på forskellige områder. Derfor er det vigtigt, at du netop overvejer at benytte en certificeret bedemand.

Hos Bedemand Juul og Bøgh i Gørlev, sætter vi en stor faglig og personlig ære i at hjælpe, få tilrettelagt og gennemført en individuel og nøje afstemt højtidelighed. Dette selvfølgelig altid efter afdødes og/eller pårørendes ønsker.

Vi hjælper med alle de praktiske opgaver, der er i forbindelse med et dødsfald – også dem, man slet ikke vidste, eksisterede.

Du vil altid få relevante oplysninger og informationer, om alt hvad vi hjælper med.

Måtte vedkommende ikke være medlem af folkekirken, hjælper vi gerne med at arrangere en højtidelighed.

Derud over kan vi rådgive dig personligt, inde for bl.a. begravelsesopsparing, udfyldelse af ”min sidste vilje”, (som er en skriftlig erklæring der fortæller, hvad man ønsker sig i forbindelse med sin begravelse) til andre personlige ønsker, så du kan være forberedt på bedste måde.

Bedemænd er også ”mennesker”!

Kontakt trygt din lokale bedemandsforretning Bedemand Juul og Bøgh.

Bedemand Juul og Bøgh ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Bedemand Juul og Bøgh ApS

Omsætning

2 904 tkr

Afkastningsgrad

16.21 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bedemand Juul og Bøgh ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Bedemand Juul og Bøgh ApS

CVR-nr:

39680998

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

50 000

NACE-branche

960300 Bedemænd og begravelsesvæsen

Startdato:

26-06-2018

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

58855558

58 85 55 58

5885 5558

58 855 558