Om firmaet

  Hos KonditorBager holder vi fast i én ting, der mere end noget andet betyder alverden for os og for dig. Vi bager, så det smager! Derfor får du altid kun lækre brød og kager, der er mesterbagt med ægte håndværk her. Vi bager...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  75 25 58...
  Adresse

  Strandvejen 417

  6854 Henne

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  7:00 - 17:00

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Hos KonditorBager holder vi fast i én ting, der mere end noget andet betyder alverden for os og for dig. Vi bager, så det smager! Derfor får du altid kun lækre brød og kager, der er mesterbagt med ægte håndværk her. Vi bager alt af udsøgte råvarer helt fra bunden til helt friskbagt. Både de mange gode og kernefriske brød og de herligste konditorkager til den søde tand. Vi kunne ikke drømme om at byde dig andet.

  Generel beskrivelse

  KonditorBager sætter en stor ære i at kunne vejlede, informere og servicere dig som kunde. KonditorBager er en kæde af over 50 butikker fordelt over hele landet. Bagerkæden blev startet i 1977 af konditorer og bagere, der ville hæve kvaliteten og slå et ekstra slag for det smagfulde håndværksbagte.

  Tiderne og danskernes smag har ændret sig siden kædens start, og vores store udvalg har fulgt med tiden. Men vi er aldrig gået på kompromis med håndværkskvaliteten og vores navn KonditorBager. Derfor kan du hos os få både velbagt bagerbrød og kulinariske konditorkager i én og samme butik.Her finder du alt, hvad hjertet og munden kan begære. Til den sunde livsstil og til den søde tand. Til hele familien. Til hverdag og fest. Velkommen til!

  Bager Bos valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Bager Bo

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  29

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Bager Bo findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  OUTRUP BAGERI I/S

  CVR-nr:

  21530271

  Selskabsform

  Interessentskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  107120 Fremstilling af friske bageriprodukter

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-04-1999

  Ledelse/Administration
  Bo Kjær Thomsen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Dan Kjær Thomsen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Pia Kjær Thomsen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Per Kjær Thomsen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  75255800

  75 25 58 00

  7525 5800

  75 255 800