Tilbage til artikelarkiv
Dette indeholder sponsoreret indhold

Test din adresse og spar penge på dit bredbånd

Degulesider.dk er primært kendt for at være stedet du finder den person der har ringet til dig eller slår en adresse op, for at finde ud af, hvem der bor der.

Men vidste du, at det her med at slå adresser op, også kan bruges til at spare penge?

I stedet for at slå andres adresser op, skal du blot så din egen adresse op, f.eks. her på billig-bredbånd.nu, og herefter vil siden vise, dig hvilket bredbånd du kan få det hvor du bor.

Penge at spare

I det du tager testen, vil du få vist tilbud, hastigheder og priser fra alle de udbydere, der kan levere bredbånd, der hvor du bor. Testen inkluderer alle teknologier fra fiber til 5G.

Med testresultatet i hånden kan du hurtigt tjekke op på, hvad du egentlig betaler for dit bredbånd nu og sammenholde det med, hvad de andre udbydere, der kan levere på din adresse koster.

Du vil med stor sandsynlighed opleve, at der er penge at spare og at du hos andre udbydere kan få en både billigere og hurtigere forbindelse.

Vær opmærksom på introtilbud

Du skal dog være opmærksom på intropriser, da de fleste udbydere kører med disse.

Det vil sige at prisen på dit bredbånd er en de første måneder og en anden de efterfølgende.

Så når du vælger bredbånd, så prøv at regne prisen for de første 6 måneder, da du på den måde finder den løsning, der er billigst på langt sigt.

Du skal også lægge mærke til, hvilken teknologi du får bredbånd fra. Fiber er f.eks. kendt for at være yderst stabilt med både høje download og upload hastigheder, men 5G er nemt at installere og gå i gange med, men hastigheden kan variere meget alt efter hvor tæt du bor på en 5G mast.

Bestil og kom i gang

Når du har fundet en udbyder, der tilbyder dig en billigere og (måske) bedre forbindelse er det tid til at bestille.

Her er det vigtigt at du lægger mærke til fra hvornår den nye udbyder kan levere bredbånd på din adresse, så du ikke opsiger dit gamle bredbånd før den nye har taget over.

Bredbåndsudbyderne opsiger nemlig ikke den gamle udbyder for dig, det skal du selv gøre, og du skal ligeledes husk at sende evt. udstyr fra den gamle udbyder tilbage, efter du har opsagt hos dem.

Alt dette gør det selvfølgelig lidt mere besværligt at købe nyt bredbånd, men i langt de fleste tilfælde kan det godt betale sig, da du potentielt kan spare mange hundrede kroner årligt på din internetregning.

Vi håber at denne korte guide kan hjælpe dig til billigere og bedre bredbånd, alt det kræver er at du får testet din adresse, og så er du godt på vej!

Offentliggjort 02-Apr-2024