Om firmaet

Vi har butik i Virum, Frederiksdalsvej 194 og værksted i Hørsholm, Ambolten 5. Hos AntenneMesteren har vores montører mere end 25 års erfaring med at få danskernes TV til at fungere. Hvad end det er paraboler, antenner, kabel...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
42 48 80...
Adresse

Frederiksdalsvej 194

2830 Virum

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image

Om os

Vi har butik i Virum, Frederiksdalsvej 194 og værksted i Hørsholm, Ambolten 5. Hos AntenneMesteren har vores montører mere end 25 års erfaring med at få danskernes TV til at fungere. Hvad end det er paraboler, antenner, kabel eller internet TV, så har vi stor ekspertise og det rette udstyr - hvilket sikrer et helt klart signal hver gang. Vi kan nu også hjælpe med at forstærke dit Wi-Fi eller 4G-signal. NB.

Hos AntenneMesteren har vi montører kørende i hele Storkøbenhavn og Nordsjælland.

Vi har mere end 25 års erfaring med at få danskernes TV til at fungere. Hvad end det er paraboler, antenner, kabel eller internet TV, så har vi stor ekspertise og det rette udstyr - hvilket sikrer et helt klart signal hver gang. Vi kan nu også hjælpe med at forstærke dit wi-fi eller 4G-signal.

TV montering og installation

Vi kan hjælpe dig med at få dit nye TV monteret og installeret korrekt. Vi kan tilbyde afhentning af dit betalte TV hos forhandleren, levering i aftalt tidsrum, montering på væg, samt installation. Vores dygtigere montører sørger for at fladskærmen hænger lige, kablerne sidder pænt og at kanalerne du kan se bliver lagt ind.

Parabol TV

Vi er autoriserede parabol montører af Canal Digital. Du kan bestille Canal Digital direkte hos os og hvis du har spørgsmål til opsætningen og installationen er du velkommen til at ringe og snakke med vores montør. På den måde er du sikker på at få den rigtige løsning fra starten. Vi kan desuden reparere alle typer af paraboler og sikre et klart signal fra alle danske udbydere af parabol TV.

Antenne TV

Hos AntenneMesteren er vi autoriserede installatører af Boxer TV. Du kan bestille Boxer TV direkte hos os og hvis du har spørgsmål til installationen så ring of snak med en af vores montører. Vi kan derudover reparere din antenne og har mange års erfaring med fejlsøgning og udbedring af fejl på TV-antenner.

Internet TV

Internet TV betyder, at du bruger internettet til at streame og se TV. Vi har ekspertise i alle former for installationer, og har du brug for hjælp til at få dit TV til at spille sammen med internettets mange muligheder, så kommer vores professionelle montører gerne og ordner det for dig. Vi kan bl.a. sætte dit TV op så du nemt kan se Netflix og HBO.

Reparationer

Driller dit TV? Sidder antennen skævt? Er parabolen ude af justering? Tag det roligt - hjælpen er på vej! Vi har mange års erfaring med fejlsøgning og udbedring af fejl på TV antenner og paraboler både i villaer og i større boligejendomme. Vi har avanceret måleudstyr og kan ofte finde eventuelle fejl hurtigt og nemt. Vores montører kører over hele Sjælland - ring og aftal tid.

AntenneMesteren ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Alternative nummerformater

42488000

42 48 80 00

4248 8000

42 488 000