Om firmaet

  Velkommen til All Labels. All Labels er en lille skiltevirksomhed beliggende i det sydlige Odense. Vi har en bred viden og mange års erfaring inden for kundetilpassede løsninger i høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi har...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  40 88 99...
  Adresse

  Lindved Møllevej 47

  5260 Odense S

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Velkommen til All Labels. All Labels er en lille skiltevirksomhed beliggende i det sydlige Odense. Vi har en bred viden og mange års erfaring inden for kundetilpassede løsninger i høj kvalitet til en fornuftig pris. Vi har ingen dyre startomkostninger og kan tilbyde levering fra dag til dag - når det haster. Vi løser alle typer opgaver inden for skiltebranchen.

  Yderligere information

  Vores netværk af dygtige samarbejdspartnere rundt i landet er stort. Vi er meget fleksible i vores løsningsforslag inden for printede og konturskårne klistermærker, selvklæbende labels, mærkater samt streamers til ethvert tænkeligt behov.

  Vi har fokus på, at kunden aldrig behøver, at købe flere labels end der er behov for lige netop nu. Det muliggør en hurtigere ajourføring af labels og minimerer logistik omkostningerne for kunden.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  All Labels

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  1

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra All Labels findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  All Labels

  CVR-nr:

  26132142

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  181200 Anden trykning

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-08-2001

  Ledelse/Administration
  Lars Sune Frederiksen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  40889979

  40 88 99 79

  4088 9979

  40 889 979