Albertslund Lille Skole

  Om firmaet

  Albertslund Lille Skole logo

  Lilleskolerne tilhører de frie grundskoler og er underlagt friskoleloven og undervisningsministeriet. En fri skole er en selvejende institution, som staten giver tilskud til. Skolen er baseret på et humanistisk og demokratisk...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  43 45 12...
  Adresse

  Herstedøster Skolevej 28

  2620 Albertslund


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Lilleskolerne tilhører de frie grundskoler og er underlagt friskoleloven og undervisningsministeriet. En fri skole er en selvejende institution, som staten giver tilskud til. Skolen er baseret på et humanistisk og demokratisk grundsyn. Dialogen, det forpligtende fællesskab, nærværet og skoleglæden udgør med undervisningens høje faglighed og kreativitet et vedvarende og udviklingsorienteret alternativ til andre skoleformer. Undervisning er fra 0. - 9. klasse med ca. 22-24 elever i hver klasse.

  Lille udenpå stor indeni

  .. sådan er Albertslund Lille Skole - den eneste lilleskole på Københavns vestegn. Her er både børn, forældre og lærere glade. Her kender vi allesammen hinanden og hjælper hinanden med at trives og lære. Hvis du ikke allerede kender os, kan du læse om vores dejlige skole, vidunderlige omgivelser, dygtige lærere og meget mere. Eller bare følge lidt med i vores skoleliv. Hvis du får lyst, må du endelig komme og besøge os - så bliver du helt sikkert også lidt større indeni.

  Albertslund Lille Skole er smukt beliggende i Herstedøster landsby lige ud til Vestskoven med dens dyr, bjerg og søer.

  SFO: tlf 3074 7783

  Albertslund Lille Skoles valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Albertslund Lille Skole

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  32

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Albertslund Lille Skole findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  ALBERTSLUND LILLE SKOLE

  CVR-nr:

  47127114

  Selskabsform

  Øvrige virksomhedsformer

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  852010 Folkeskoler o.lign.

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  04-03-1968

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  43451230

  43 45 12 30

  4345 1230

  43 451 230