Om Air Liquide

Vi er fageksperter indenfor gas og hjælper dig med at udnytte gasteknikkens enestående muligheder. Vi håndtere alt fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til den optimalt indkørte proces. Vi tilbyder også en række services, blandt andet serviceeftersyn og vedligehold, tilpasset dit behov.

Air Liquide Danmark A/S

Air Liquide Danmark A/S er en del af Air Liquide-koncernen. Sammen med vores søsterselskaber i Sverige, Norge og Finland indgår vi i en fælles nordisk organisation. Det betyder, at vi har ressourcer til at tilbyde vores kunder en meget høj grad af service, også på tværs af landegrænserne. Vi hjælper dig med at udnytte gasteknikkens enestående muligheder. Alt fra den indledende behovsanalyse, prøvekørsel, installation og uddannelse frem til den optimalt indkørte proces. Vi tilbyder også en række services, blandt andet serviceeftersyn og vedligehold, tilpasset dit behov. Takket være strategisk placerede produktionsenheder, vores effektive transportorganisation og næsten 400 depoter leverer vi hurtigt og sikkert over hele Norden.

Air Liquide Danmark A/S vil gerne være tilgængelig for dig som kunde, når du har brug for os. Derfor kan du købe dine gasflasker online på Albee.dk eller bestille dine lejeflasker på Mygas.dk, når det passer dig!

Air Liquide Danmark A/S har kontor i Taastrup og Horsens, hvor vi med glæde rådgiver dig og finder den rette løsning til dit specifikke behov.

Albee.dk

Albee er vores one-stop webshop til dig, der arbejder med svejse- og skærearbejde, MIG/TIG- og MAG-svejsning eller HVAC-applikationer. Med ALbee kommer du hurtigt, enkelt og sikkert i gang. Vi tilbyder gratis levering, du skal bare købe din gasflaske online, så kan du få den leveret direkte til døren. Det gælder både gasflasker og tilbehør, og vi sender indenfor 2-3 arbejdsdage.

ALbee er Air Liquides sortiment af moderne gasflasker, som er lette at håndtere og forenkler dit arbejde, da der følger indbygget reduktionsventil og lynkobling med hver enkelt flaske. På den måde kan du som kunde spare tid og penge! Vi forhandler argon, argonblanding, oxygen, acetylen og nitrogen på ALbee gasflasker.

Mygas.dk

Mygas er vores kundeportal, hvor du som Air Liquide kunde kan bestille lejeflasker 24/7, alt efter din virksomheds behov. Hvis du ikke allerede har en konto, så er det nemt og hurtigt at oprette én, hvorefter du kan finde den rette gas til dit behov ved hjælp af vores gasguide. Desuden har du mulighed for at holde styr på dine bestillinger, leverancer, tilbud og meddelelser, fakturaer, kontrakter og lagersaldo. Du kan også finde din nærmeste forhandler eller komme hurtigt i kontakt med en af vores eksperter.

Firmaet

Air Liquide er verdensførende inden for gasser, teknik og services til industrien og sundhedssektoren. Virksomheden er repræsenteret i 80 lande, har 68.000 medarbejdere og servicerer over 3 millioner kunder og patienter. Oxygen, nitrogen og hydrogen har udgjort kernen i virksomhedens aktiviteter siden grundlæggelsen i 1902. Det er Air Liquides ambition at være førende i branchen, levere langsigtet vækst og agere ansvarligt.

Air Liquide, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnAIR LIQUIDE DANMARK A/S
SelskabsformAktieselskab
Startdato:23-11-1962
CVR-nr:15036117
Selskabskapital44000000
Omsætning-
NACE-branche201100 Fremstilling af industrigasser, 467500 Engroshandel med kemiske produkter, 201400 Fremstilling af andre organiske basiskemikalier, 464610 Engroshandel med medicinalvarer og sygeplejeartikler

Ledelse/Administration

Jeremy Philippe C LegliseAdm. direktør
Tommi HeikkinenDirektør
Frederic DespreauxBestyrelsesformand
Dorthe KrachtBestyrelsesmedlem
Floris Jeroen MackorBestyrelsesmedlem
Ronnie Ib HjulmandBestyrelsesmedlem
Claire Szulman TurgisBestyrelsesmedlem
Virginie ReynaudBestyrelsesmedlem
Reida Abdel-Krim BenbelkacemBestyrelsesmedlem
Laure Caroline HeraudBestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10

Alternative nummerformater

7625252576 25 25 257625 252576 252 525