Om firmaet

  Aarhus Maskinmesterskole logo

  Hos Aarhus Maskinmesterskole uddanner vi studerende til at lede, drifte og udvikle de systemer, vores samfund er baseret på. Vi skaber holdspillere og ledere til en fremtid i bæredygtighedens og den grønne omstillings tegn. Vi...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  86 12 62...
  Adresse

  Inge Lehmanns Gade 10

  8000 Aarhus C

  Hjemmeside og e-mail

  www.aams.dk

  aams@aams.dk


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Hos Aarhus Maskinmesterskole uddanner vi studerende til at lede, drifte og udvikle de systemer, vores samfund er baseret på. Vi skaber holdspillere og ledere til en fremtid i bæredygtighedens og den grønne omstillings tegn. Vi er til, fordi vi skaber de kompetencer, erhvervslivet har behov for nu og i fremtiden. Vi bringer personlighed i spil med det faglige, og sætter det at samarbejde i grupper og med virksomheder, styre og lede, skabe relationer, analysere højt på dagsordenen.

  Generel beskrivelse

  Aarhus Maskinmesterskole uddanner maskinmestre i et dynamisk udviklende studiemiljø, med fokus på at de studerende opnår efterspurgte, tidssvarende kompetencer.

  Hos Aarhus Maskinmesterskole uddanner vi studerende til at lede, drifte og udvikle de systemer, vores samfund er baseret på. Vi skaber holdspillere og ledere til en fremtid i bæredygtighedens og den grønne omstillings tegn.

  Vi er til, fordi vi skaber de kompetencer, erhvervslivet har behov for nu og i fremtiden.

  Uddannelse er for os at sætte handling bag ordene. Vi dyrker initiativet og det at gøre noget og få ting til at ske. Hellere fejle og lære af det, end slet ikke at gøre noget. Vi prøver lærebøgerne af i praksis, og på den måde lærer vi bedst, hvordan det gøres ude i virksomhederne.

  Vi bringer personlighed i spil med det faglige, og sætter det at samarbejde i grupper og med virksomheder, styre og lede, skabe relationer, analysere og være forandringsparate højt på dagsordenen. Det er evner, som virksomhederne efterspørger nu og i fremtiden.

  Vi er et nærværende uddannelsessted i hjertet af Aarhus, hvor der er en tæt og personlig relation mellem studiekammerater og studerende og undervisere. For os er det nære og personlige alfaomega for at trives på et studie.

  Hos os handler det ikke kun om teknik og maskiner. Vi har fokus på, at du både får personlige og faglige evner.

  Vi uddanner maskinmestre, automationsteknologer, produktionsteknologer og autoteknologer.

  Læs mere om os og vores uddannelser på www.aams.dk

  Aarhus Maskinmesterskoles valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Aarhus Maskinmesterskole

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  109

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Aarhus Maskinmesterskole findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  AARHUS MASKINMESTERSKOLE

  CVR-nr:

  21453013

  Selskabsform

  Øvrige virksomhedsformer

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  853200 Tekniske skoler og fagskoler

  562900 Anden restaurationsvirksomhed

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  18-09-1969

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  86126222

  86 12 62 22

  8612 6222

  86 126 222