Aalborg Bedemand - Per Elsvold logo

Aalborg Bedemand - Per Elsvold

Om firmaet

Aalborg Bedemand hjælper med rådgivning og assistance i forbindelse med dødsfald, begravelse og kremering. Det kan være svært at overskue alle de praktiske ting i den svære stund, men vi kan hjælpe med alt fra dødsanmeldelsen...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 19 13...
Adresse

Erantisvej 12

9400 Nørresundby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmeside

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 1
Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 2
Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 3
Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 4
Aalborg Bedemand - Per Elsvold Bedemand, Aalborg - 5

Om os

Aalborg Bedemand hjælper med rådgivning og assistance i forbindelse med dødsfald, begravelse og kremering. Det kan være svært at overskue alle de praktiske ting i den svære stund, men vi kan hjælpe med alt fra dødsanmeldelsen til kister og blomster, og vi giver gerne et uforpligtende tilbud.

Aalborg Bedemand

· Sørger for det praktiske arbejde med at arrangere bisættelsen/begravelsen, efter samtale med de pårørende. En samtale hvor bedemanden kommer hjem til de pårørende, hvor de nødvendige underskrifter på diverse dokumenter skal på plads.

· Afhenter dødsattest.

· Anmelder dødsfaldet til begravelsesmyndigheden, og sørger for at skifteretten, folkeregistret og de sociale myndigheder underrettes.

· Udfylder og ordner alle nødvendige papirer og anmeldelser. F.eks. dødsanmeldelse, ansøgning om begravelseshjælp og efterlevelseshjælp hos det offentlige, fuldmagter til ansøgning om eventuel begravelseshjælp hos Dansk Ligbrændingsforeninng, Syge- forsikringen Danmark, fagforening o.s.v.

· Aftaler højtideligheden med præsten og henviser de pårørende til en samtale med præsten, såfremt der er tale om medlemskab af den danske folkekirke.

· Hvis der ikke er medlemskab af den danske folkekirke, kan de pårørende eller bedemanden arrangere en borgerlig bisættelse.

· Tager kontakt til sygehus eller plejehjem for aftale om afhentning af afdøde.

· Tager kontakt til kirke, begravelsesvæsen, kirkegård og krematorium, hvor bestillinger afgives.

· Træffer aftaler med blomsterhandler, bogtrykker, aviser, stenhugger, kaffebord, bespisning og hvad de pårørende måtte have af ønsker.

· Afhenter og aftaler urnens anbringelse med de pårørende og kirkegården. Søger eventuelt kirkeministeriet om tilladelse til spredning af asken over åbent hav.

· Sørger for betaling (udlæg) for rekvirerede ydelser fra leverandører og offentlige institutioner, for endeligt at udskrive en faktura til de pårørende, hvor eventuel begravelseshjælp bliver modregnet.

Aalborg Bedemand - Per Elsvolds valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Aalborg Bedemand - Per Elsvold

Omsætning

1 503 tkr

Afkastningsgrad

4.60 %

Antal ansatte

2

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Aalborg Bedemand - Per Elsvold findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

AALBORG BEDEMAND ApS

CVR-nr:

20227508

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

960300 Bedemænd og begravelsesvæsen

451110 Engroshandel med personbiler, varebiler og minibusser

Startdato:

01-07-1997

Ledelse/Administration
Per Elsvold

Direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

98191314

98 19 13 14

9819 1314

98 191 314