Om firmaet

  AAB Vejle logo

  AAB Vejle er en almen boligorganisation. Vi har lige omkring 4.248 boliger fordelt over hele Vejle. Der er boliger for enhver smag; ungdomsboliger, familieboliger og ældreboliger. Vi har mange forskellige typer lejligheder og...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  75 82 77...
  Adresse

  Mindegade 17A

  7100 Vejle


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Lignende virksomheder i nærheden

  Boligselskabet LIFA

  Havnegade 32

  Lejerbo, Regionskontoret Kolding

  Pakhustorvet 4

  Brørup Boligforening

  Kirsebærvej 6

  Skanderborg Andelsboligforening

  Adelgade 106

  Om os

  AAB Vejle er en almen boligorganisation. Vi har lige omkring 4.248 boliger fordelt over hele Vejle. Der er boliger for enhver smag; ungdomsboliger, familieboliger og ældreboliger. Vi har mange forskellige typer lejligheder og huse. I almene boliger er der beboerdemokrati, og der er ingen som må tjene på huslejen. Vil du vide mere om hvad vi kan tilbyde, kan du gå ind på www.aabvejle.dk eller kigge forbi AAB Vejle. Så hjælper vi med at finde boligen, der passer lige til dig og dine ønsker.

  Generel beskrivelse

  AAB Vejle er en almen boligorganisation.

  Vores øverste myndighed er repræsentantskabet. Repræsentantskabet består af næsten alle afdelingsbestyrelsesmedlemmer fra de enkelte afdelinger. Afdelingsbestyrelsesmedlemmer vælges af beboerne mellem beboerne i hver enkelt afdeling.

  Repræsentantskabet vælger en hovedbestyrelse, der har den overordnede ledelse af boligforeningen og dens afdelinger. Hovedbestyrelsen er ansvarlig for driften, herunder at det sker i overensstemmelse med gældende regler.

  Til varetagelse af den daglige drift ansætter hovedbestyrelsen en ledergruppe. Ledergruppen ansætter personale til af løse diverse opgaver forbundet med den daglige drift.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  AAB Vejle

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  69

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra AAB Vejle findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  AAB Vejle

  CVR-nr:

  40103414

  Selskabsform

  Forening

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  682010 Almennyttige boligselskaber

  682040 Udlejning af erhvervsejendomme

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  16-04-1964

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  75827700

  75 82 77 00

  7582 7700

  75 827 700