Om firmaet

  3F Skive-egnen er en moderne fagforening, som organiserer inden for Industri, Transport, Bygge- og anlæg, Landbrug, Gartneri, Skovbrug, Mejeri, Rengøring Hotel og Restauration og Offentlige arbejdspladser inden for Stat, Region...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  70 30 09...
  Adresse

  Jægervej 12

  7800 Skive

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  3F Skive-egnen er en moderne fagforening, som organiserer inden for Industri, Transport, Bygge- og anlæg, Landbrug, Gartneri, Skovbrug, Mejeri, Rengøring Hotel og Restauration og Offentlige arbejdspladser inden for Stat, Region og Kommune samt lærlinge inden for områderne. Afdelingen har ca. 5.000 medlemmer. Vi overenskomstdækker arbejdspladser i Skive Kommune og Fjends samt Murerne i det tidligere Viborg Amt.

  Supplerende oplysninger

  Dagpenge, efterløn, pensionsalder og lignende er gode eksempler på, at det er vigtigt for 3F også at beskæftige sig med det, der foregår i Folketinget. Overenskomsterne er vores daglige hjerteblod, men meget af det politikerne beslutter har også stor betydning for 3F'ernes dagligdag. Derfor bruger 3F også ressourcer på at påvirke politikerne. Til gavn for medlemmerne. Til gavn for den "danske model".

  3F Skive-Egnens valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  3F Skive-Egnen

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  31

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra 3F Skive-Egnen findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  3 F Skive-Egnen

  CVR-nr:

  37342912

  Selskabsform

  Forening

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  942000 Fagforeninger

  Startdato:

  01-04-1964

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  70300928

  70 30 09 28

  7030 0928

  70 300 928