Se på kort

vredeshåndtering 

gav 28 virksomheder i dette område

Psykolog Ravnhild Reinsdottir

Mejlgade 48B8000 Aarhus C
logo

Psykologisk rådgivning. Samtaleterapi for unge, voksne og par, samt forældrerådgivning. Jeg tilbyder rådgivning og terapi i forbindelse med angst, OCD, depression, personlig udvikling, egenomsorg, stresshåndtering, kriser, mindfulness og samlivsproblemer.

Psykologen På Landet

Assedrupvej 438300 Odder
logo

Privat behandling af stress, angst, ODC og traume/PTSD i uformelle, naturlige omgivelser. Lær hvordan du hjælper dig selv på bedste vis.Autoriseret psykolog med solid erfaring.Evidensbaseret kognitive metoder: ACT, CFT med mindfulness.Terapi foregår i den friske luft; haveterapi, walk and talk eller siddende i det hyggelige uderum. Her er brændeovn i den kolde tid og skygge i den varme tid.Privat praksis mellem Odder og Aarhus.Tager ikke imod lægehenvisning.Skiv gerne kort mail til mig.

Psykolog Morten Halberg

Vesterbrogade 401620 København V
logo

Jeg er autoriseret psykolog med mange års erfaring i terapi, rådgivning og behandling. Jeg tilbyder psykologisk rådgivning og behandling af en lang række psykiske lidelser som angst, stress, depression og kriser.Tag kontakt og hør nærmere om dine muligheder, start forandringen idag. Du kan booke tid online eller kontakte mig på telefon eller mail.

Coaching og Psykoterapi Aino Elmegaard Evaldsdatter

Spurvelundsvej 175270 Odense N
logo

Alle ønsker vi et dynamisk, meningsfuldt og berigende liv, hvor trivsel og udvikling er en naturlig og stor del af hverdagen. Mennesker vil gerne bidrage til at skabe trivsel for os selv, og tíl at arbejdsplads og familie som helhed fungerer. Ønsket om, og viljen til at bidrage til trivsel, går igen hos os alle.Alligevel oplever vi ind imellem, at Trivslen og Motivationen er udfordret. Det er svært for os at tænke nyt i en hverdag, der kører stærkt og som er fyldt med rutiner og opgaver.

Art Of Your Mind/ V. Berit Holst

ruggaardsvej 5210 Odense Nv
logo

Art of your Mind tilbyder samtaleterapi til enkelte personer, familier og par. Særlig erfaring med arbejdet med traumer og med forældre og børn.

Psykoterapeut Rikke Kragh

Hylholtvej 539340 Asaa
logo

Jeg hedder Rikke Kragh og jeg er oprindeligt uddannet pædagog i 2000. Efter et voldsomt stressforløb med sygemelding i over et år, valgte jeg sidenhen at læse videre. Jeg har derfor uddannelser som yogalærer indenfor børn og unge og kurser indenfor mindfulness samt jeg har en længerevarende uddannelse som psykoterapeut med fokus på narrativ samtaleterapi. Jeg har en stor erfaring i at arbejde struktureret med psykoterapi både 1:1 i konsultation, 1:1 onlineforløb samt, parterapi.

Meeterapi

Vermlandsgade 722300 København S
logo

Meeterapi tilbyder eksistentiel og oplevelsesorienteret psykoterapi ved Marin Elina Egholm. Vi arbejder særligt med parterapi, stress, afhængighed, ensomhed, vrede, sorg, angst, selvværd og selvtillid

Terapi I Øjenhøjde

Læssøegade 10, 1. sal. tv8600 Silkeborg
logo

Livet er i mit perspektiv en vej hvor der er mulighed for livslang udvikling og læring. Der kan være udfordringer og kriser på det indre og det ydre plan. Det at gå i terapi er at møde, se og udvikle sit potentiale ved hjælp fra en anden - i dette tilfælde psykoterapeuten. Man kan sige det er en form for psykisk fitness, der giver fokus på sig selv, sine relationer og livet.

TerapiSpir

Stationsmestervej 34, 1. sal. tv, 1 sal. sal. tv9200 Aalborg Sv

PH Hypnoterapi og Feng Shui - Pernille Holberg

Fjordbakken 484700 Næstved

Familie, - og psykoterapeut, stressmaster & traumebehandling (SE) V. Anita Stage

Holmevej 33,5854 Gislev

HjerneGuf

Præstevej 29520 Skørping

Maerk

Jønhøjvej 118230 Åbyhøj

Harder Terapi

Jernbanegade 6B4000 Roskilde

Emilios Psykolog Praksis

Østre Alle 1029000 Aalborg

Adaptive Psykoterapi v/Sophie Bidstrup Ring

Værmlandsvej 153700 Rønne

Psykolog Grethe Drejer

Stensbjergvej 37840 Højslev

Psykolog Malene Smith-Hall

Ravnsborggade 2, 5. sal.2200 København N

hypnose-terapeut.dk

Øster Søgade 30KL1357 København K

Viborg Terapi

Toldboden 1, 2. sal.8800 Viborg

Psykologisk praksis v. Hanne Britt Abrahamsen

Laksegade 153700 Rønne

Psykoterapi Gitta Blume

Vesterled 96000 Kolding

Psykoterapeut Laura Højmose

Ågårdsvej 697480 Vildbjerg

Psykoterapeut MPF Connie Knigge

Kirkegade 1496700 Esbjerg

Psykologisk Privat Klinik v psykolog Dorte T Møller

Sygehusvej 15, 1. sal.8500 Grenaa