Om firmaet

VILTOFT er et højtspecialiseret advokatfirma. Vi er især kendt for vores arbejde inden for entreprise, udbud og proces. Det er vores ambition at være bygge- og anlægsbranchens førstevalg blandt advokater. Vi værner om den...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
33 14 93...
Adresse

Gothersgade 109

1123 København K

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

VILTOFT er et højtspecialiseret advokatfirma. Vi er især kendt for vores arbejde inden for entreprise, udbud og proces. Det er vores ambition at være bygge- og anlægsbranchens førstevalg blandt advokater. Vi værner om den højeste grad af faglighed og integritet og sætter samtidig en ære i at give vores klienter løsningsorienteret og omkostningsbevidst rådgivning. Blandt vores klienter er førende erhvervsvirksomheder, offentlige myndigheder og selskaber, organisationer og tekniske rådgivere.

Entreprise

Vi er eksperter i entrepriseret, og vi har gennem snart fire årtier været førende leverandør af juridisk rådgivning og bistand til bygge- og anlægssektoren. Som advokater for bygherrer, entreprenører, tekniske rådgivere, forsikringsselskaber, financierer og investorer har vi været involveret i de fleste større bygge- og anlægsprojekter i Danmark i nyere tid.

VILTOFT Advokatpartnerselskabs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

VILTOFT Advokatpartnerselskab

Omsætning

31 268 tkr

Afkastningsgrad

1.26 %

Antal ansatte

19

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra VILTOFT Advokatpartnerselskab findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

VILTOFT ADVOKATPARTNERSELSKAB

CVR-nr:

16223875

Selskabsform

Kommanditaktieselskab/Partnerselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

691000 Juridisk bistand

Startdato:

29-06-1992

Ledelse/Administration
Henrik Hauge Andersen

Bestyrelsesmedlem

Morten Ruben Brage

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 10
Proff logo
Alternative nummerformater

33149300

33 14 93 00

3314 9300

33 149 300