Vestjysk Have og Ejendomsservice logo

Vestjysk Have og Ejendomsservice

Om firmaet

Vi er et firma, som udfører de fleste opgaver inden for vedligehold & nyanlægning af grønområder, både ved private & firmaer. Vores hovedbeskæftigelse er vedligehold af grønne områder, men vi laver også en del inden for...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
22 33 60...
Adresse

Tranevænget 43

6830 Nørre Nebel

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Vi er et firma, som udfører de fleste opgaver inden for vedligehold & nyanlægning af grønområder, både ved private & firmaer. Vores hovedbeskæftigelse er vedligehold af grønne områder, men vi laver også en del inden for anlægsarbejde & brolægning. Malerarbejdet er en mindre del af vores beskæftigelse, men en del af vores kunder, vil gerne have, at det er det samme firma, som kommer og laver tingene. Vi påtager os dog kun arbejde, som vi kan udføre med håndværksmæssig korrekt udførelse.

Om os

Firmaet blev grundlagt i 2005. Jeg har en baggrund som pladesmed, men har gennem tiden været beskæftiget som landbrugssmed, landbrugsmedhjælper, vindmøllemontør og sidst som vicevært i 5 år. Jeg skulle selv stå for den daglige vedligehold af bygninger, lejligheder & grønne områder m.m. Det var på den baggrund, at firmaet blev grundlagt. Hvilket er grunden til den brede viden inden for de mange arbejdsområder vi idag udfører.

Vestjysk Have og Ejendomsservices valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Vestjysk Have og Ejendomsservice

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

4

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Vestjysk Have og Ejendomsservice findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Vestjysk Have og Ejendomsservice v/Jesper H Kristensen

CVR-nr:

28929110

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

813000 Landskabspleje

Startdato:

01-09-2005

Ledelse/Administration
Jesper Henneberg Kristensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

22336076

22 33 60 76

2233 6076

22 336 076