Om firmaet

  Varmepumpe Montøren logo

  En virksomhed, hvor kvalitet, god kundekontakt og ekspertise er i højsædet. Ikke blot er alle vores produkter nøje udvalgt efter kvalitet, klimavenlighed og holdbarhed. Varmepumpe Montøren er også KMO-godkendt montør. Du er...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  42 40 81...
  Adresse

  Stegstedvej 38

  5200 Odense V


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  En virksomhed, hvor kvalitet, god kundekontakt og ekspertise er i højsædet. Ikke blot er alle vores produkter nøje udvalgt efter kvalitet, klimavenlighed og holdbarhed. Varmepumpe Montøren er også KMO-godkendt montør. Du er velkommen til at kontakte os, hvis du overvejer at anskaffe dig en varmepumpe/aircondition, og vi vil være behjælpelige med at finde den bedste løsning til dit hjem.

  Ærlig rådgivning

  Hos Varmepumpe Montøren er vi professionelle varmepumpemontører. Det giver os de bedste forudsætninger for god og professionel rådgivning om valg af varmepumpe, når du står og skal have monteret en sådan.

  Hos os taler du altid med fagmanden og håndværkeren selv. Her er der ingen smarte sælgere eller ansatte, der ikke ved, hvad de taler om.

  Vi er ikke interesserede i at oversælge og prakke dig noget på, du i realiteten ikke har brug for. I stedet lytter vi til dine behov og finder, ud fra hvad du fortæller, den helt rette løsning til dig.

  Varmepumpe Montørens valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Varmepumpe Montøren

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Varmepumpe Montøren findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Varmepumpe Montøren

  CVR-nr:

  38484702

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  353000 Varmeforsyning

  282500 Fremstilling af køle- og ventilationsanlæg (til industriel brug)

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  13-03-2017

  Ledelse/Administration
  Danny Larsen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  42408180

  42 40 81 80

  4240 8180

  42 408 180