Om firmaet

  Har du hvert år problemer med tilbagevendende alger på dit tag eller på dine fliser, træterrasse eller facade? Totalalgeservice tilbyder alt inden for algebekæmpelse på tag, facade, fliser og træterrasser samt imprægnering og...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  91 95 95...
  Adresse

  Sandemandsvænget 2

  8680 Ry

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image

  Om os

  Har du hvert år problemer med tilbagevendende alger på dit tag eller på dine fliser, træterrasse eller facade? Totalalgeservice tilbyder alt inden for algebekæmpelse på tag, facade, fliser og træterrasser samt imprægnering og vinduesvask. Hos Totalalgeservice er service og kundetilfredshed i højsædet, mens vi leverer veludført arbejde til gode priser. Vi ønsker at alle vores kunder er 100 % tilfredse med det arbejde vi udfører - derfor får du 100 % tilfredshedsgaranti på alle vores behandlinger.

  Gratis prøverens

  Ved en prøverens kommer vi ud til dig når det passer dig. Prøverensen tager cirka 10-30 min. Her renser vi med vores hedevandsanlæg, dette giver den bedste betingelse for at få et flot og langvarigt resultat, som er mest skånsomt for din belægning. Vi kan lave prøverens på komposit, træ, fliser og facade. Efter vi har renset 1x1 Meter får vi en god snak om netop dine behov og du kan få et godt indblik i hvordan din belægning vil komme til at se ud efter afrensningen.

  Vi regner et tilbud til dig på stedet efter vi har målt arealet op og vurderet hvor angrebet området er.

  Det hele er ganske gratis og uforpligtende for dig.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Totalalgeservice ApS

  Omsætning

  -58 tkr

  Afkastningsgrad

  -40.05 %

  Antal ansatte

  7

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Totalalgeservice ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Totalalgeservice ApS

  CVR-nr:

  39166461

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Selskabskapital

  50 000

  NACE-branche

  812290 Anden rengøring af bygninger og rengøring af erhvervslokaler

  Startdato:

  12-12-2017

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  91959591

  91 95 95 91

  9195 9591

  91 959 591