Om firmaet

  Torneløkke logo

  Torneløkke er et kloak-, anlægsgartner- og entreprenørfirma, der løser opgaver for private og virksomheder samt kommuner og boligselskaber. I samarbejde med kunden løser vi opgaven, og vi sætter en ære i at være i tæt dialog...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  62 54 18...
  Adresse

  Sundbrovej 39

  5700 Svendborg


  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Torneløkke er et kloak-, anlægsgartner- og entreprenørfirma, der løser opgaver for private og virksomheder samt kommuner og boligselskaber. I samarbejde med kunden løser vi opgaven, og vi sætter en ære i at være i tæt dialog med kunden i hele processen. Sagt på en anden måde: Vi hjælper dig gennem processen fra idé til virkelighed. Vi er specialister i div. regn- og spildevandsløsninger samt jord-, beton- og anlægsarbejde. Læs mere på vores hjemmeside.

  Spildevandsrensning i det åbne land.

  Torneløkke har gennem en årrække etableret mere en 100 minirensningsanlæg fra 5 til 200 PE rundt i hele landet. Anlæggene er bla. leveret til Svendborg Spildevand, Bukkerrup spildevand, Gavnø slot, Baunehøj Efterskole samt mange private husejere. Dette gør Torneløkke til en af de virksomheder i Danmark med størst erfaring med spildevandsrensning i det åbne land.

  Torneløkke kan bl.a. udføre rådgivning, dimensionering samt projektering af spildevandsanlæg til landsbyer, institutioner, skoler og virksomheder. Senest har Torneløkke Projekteret og etableret en løsning til ca. 50 husstande for Bukkerup Spildevand ApS.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Torneløkke

  Omsætning

  17 610 tkr

  Afkastningsgrad

  3.59 %

  Antal ansatte

  44

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Torneløkke findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  TORNELØKKE ANLÆGSGARTNER OG SERVICEFIRMA ApS

  CVR-nr:

  27121578

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  813000 Landskabspleje

  Selskabskapital

  1 232 412

  Startdato:

  23-04-2003

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  62541811

  62 54 18 11

  6254 1811

  62 541 811