Om firmaet

  Tolkesekretariatet logo

  Vi tilbyder professionel tolkning til professionelle konferencer.​Som møde- og konferencearrangør er du i de bedste hænder hos Tolkesekretariatet. Vi er en sammenslutning af professionelle konferencetolke, der alle er medlemmer...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  20 40 80...
  Adresse

  Fasanvej 18

  9440 Aabybro


  Mere info

  Åbningstider

  Der er ingen åbningstider for virksomheden.

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Vi tilbyder professionel tolkning til professionelle konferencer.​Som møde- og konferencearrangør er du i de bedste hænder hos Tolkesekretariatet. Vi er en sammenslutning af professionelle konferencetolke, der alle er medlemmer af AIIC. De fleste er endvidere tilknyttet de forskellige EU-institutioner på freelancebasis. Med speciale i konferencetolkning har vi siden 1988 udelukkende beskæftiget os med at rekruttere tolke til konferencer, møder, seminarer etc. både i Danmark og i udlandet.

  Det sikrer høj kvalitet, baseret på tolkenes indgående kendskab til sprog, kultur og samfundsforhold, så talerens budskab forstås umiddelbart af tilhørerne. ​ Som professionelle i branchen har Tolkesekretariatet og vores tolke tavshedspligt. Vi samarbejder med professionelle udstyrsleverandører, der sikrer, at tolkenes budskab går igennem uden knas på linjen.

  Tolkesekretariatets valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Tolkesekretariatet

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tolkesekretariatet findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Tolkesekretariatet

  CVR-nr:

  21368083

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  743000 Oversættelse og tolkning

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  01-04-2018

  Ledelse/Administration
  Leena Elina Zacho

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  20408078

  20 40 80 78

  2040 8078

  20 408 078