Om firmaet

Vi tilbyder professionel tolkning til professionelle konferencer.​Som møde- og konferencearrangør er du i de bedste hænder hos Tolkesekretariatet. Vi er en sammenslutning af professionelle konferencetolke, der alle er medlemmer...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
20 40 80...
Adresse

Fasanvej 18

9440 Aabybro

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Vi tilbyder professionel tolkning til professionelle konferencer.​Som møde- og konferencearrangør er du i de bedste hænder hos Tolkesekretariatet. Vi er en sammenslutning af professionelle konferencetolke, der alle er medlemmer af AIIC. De fleste er endvidere tilknyttet de forskellige EU-institutioner på freelancebasis. Med speciale i konferencetolkning har vi siden 1988 udelukkende beskæftiget os med at rekruttere tolke til konferencer, møder, seminarer etc. både i Danmark og i udlandet.

Det sikrer høj kvalitet, baseret på tolkenes indgående kendskab til sprog, kultur og samfundsforhold, så talerens budskab forstås umiddelbart af tilhørerne. ​ Som professionelle i branchen har Tolkesekretariatet og vores tolke tavshedspligt. Vi samarbejder med professionelle udstyrsleverandører, der sikrer, at tolkenes budskab går igennem uden knas på linjen.

Tolkesekretariatets valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Tolkesekretariatet

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tolkesekretariatet findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Tolkesekretariatet

CVR-nr:

21368083

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

743000 Oversættelse og tolkning

Startdato:

01-04-2018

Ledelse/Administration
Leena Elina Zacho

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

20408078

20 40 80 78

2040 8078

20 408 078