Om firmaet

Vi hjælper dig med dit projekt og er specialister i at være industriens forlængede arm inden for teknik, montage og smedearbejde. Vi svejser i alle ståltyper, m/u certifikat og rejser i ind og udland. Vore montører er bosat...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
40 88 61...
Adresse

Virkelyst 56

7400 Herning

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vi hjælper dig med dit projekt og er specialister i at være industriens forlængede arm inden for teknik, montage og smedearbejde. Vi svejser i alle ståltyper, m/u certifikat og rejser i ind og udland. Vore montører er bosat over hele landet og er derfor de LOKALE som kan tiltræde med kort varsel. Vi brænder for kundens projekt og alle montører er nøje udvalgt og opdateret med relevante kurser og certifikater. Vi arbejder på timepris, fastpris, eller efter aftale. Vi gør din virksomhed fleksibel.

Om firmaet

TMS Partner er et stort hold af selvstændige klejnsmede, montører, elektrikere, grovsmede, hydraulik mekanikere, pladesmede, projektledere, rustfri klejnsmede, skibsmontører, vvs'er, rørlæggere, certifikat svejsere og mange flere. Alle vores partnere er selvstændige og arbejder som freelancere og har derfor et ønske om at gøre det så godt for kunden som muligt. Vi har kompetencer til at styre dit projekt fra start til slut, eller vi kan være med som din holdspiller eller buffer i løbet af projektet.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

TMS Partner A/S

Omsætning

2 787 tkr

Afkastningsgrad

18.33 %

Antal ansatte

10

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra TMS Partner A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TMS PARTNER A/S

CVR-nr:

26486815

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

255000 Smedning, presning, sænksmedning og valsning af metal: pulvermetallurgi

432200 VVS- og blikkenslagerforretninger

931900 Andre sportsaktiviteter

Startdato:

20-02-2002

Ledelse/Administration
Claus Damsgaard

Bestyrelsesformand

Dorthe Bertel Lund

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

40886120

40 88 61 20

4088 6120

40 886 120