Tennegaardens Køkken v/Allan Sortkjær Jensen logo

Tennegaardens Køkken v/Allan Sortkjær Jensen

Om firmaet

Tennegaarden ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af landsbyen Grundfør med drivhus og krydderurtebede lige uden for døren. Hos mig er den gode mad, den gode vin og den gode idé altid i centrum. Vi leverer udsøgte...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 98 83...
Adresse

Hovvej 5

8382 Hinnerup

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Lignende virksomheder i nærheden

KFC

Blomstervej 2K

Mays Asian Cooking

Søndergade 12A

KFC

Lilli Gyldenkildes Torv 11F

Om os

Tennegaarden ligger i naturskønne omgivelser i udkanten af landsbyen Grundfør med drivhus og krydderurtebede lige uden for døren. Hos mig er den gode mad, den gode vin og den gode idé altid i centrum. Vi leverer udsøgte smagsoplevelser i et professionelt samspil mellem en komplet vinkælder og et moderne køkken. Kun de bedste råvarer finder vej til bordet, og kombineret med kokkenes dygtighed og kreativitet er det din garanti for en oplevelse af høj kvalitet. Tennegaardens Køkken leverer primært mad ud af huset, men efter aftale kan vores lyse og luftige lokaler med åben pejs og den dejlige have med det fantastiske lys fra vest danne perfekt ramme omkring specialarrangementer og temaaftener som f.eks. vinsmagning.

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Tennegaardens Køkken v/Allan Sortkjær Jensen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tennegaardens Køkken v/Allan Sortkjær Jensen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TENNEGAARDENS KØKKEN v/ Allan Sortkjær Jensen

CVR-nr:

39228971

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

562100 Event catering

561010 Restauranter

Startdato:

09-01-2018

Ledelse/Administration
Allan Sortkjær Jensen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

86988330

86 98 83 30

8698 8330

86 988 330