Om firmaet

  Hos Tandlægerne Spentrup sætter vi en ære i at byde netop dig velkommen. Vi er passioneret omkring vores arbejde og yder altid vores bedste for at du som patient skal opleve den bedste service og behandling.,Vi arbejder...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  86 47 76...
  Adresse

  Stationsvej 17

  8981 Spentrup

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  7:45 - 16:15

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image

  Om os

  Hos Tandlægerne Spentrup sætter vi en ære i at byde netop dig velkommen. Vi er passioneret omkring vores arbejde og yder altid vores bedste for at du som patient skal opleve den bedste service og behandling.Vi arbejder konstant efter de tre nøgleord; kvalitet, tryghed og professionalisme. Alle medarbejdere hos Tandlægerne Spentrup har været med til at definere disse nøgleord, og går op i at leve op til dem.

  Tandlægerne Spentrup Aps

  Vores tre nøgleord

  Hos Tandlægerne Spentrup arbejder vi konstant efter de tre nøgleord; kvalitet, tryghed og professionalisme. Alle medarbejdere i Tandlægerne Spentrup har været med til at definere disse nøgleord, og går op i at leve op til dem.

  Kvalitet

  Det er vigtigt, at kvalitet og faglighed er i top. Vores behandlere holder sig opdaterede med den nyeste viden og uddanner sig løbende. Alt dette for at sikre, at du altid får den bedste behandling med de bedste materialer.

  Tryghed

  Vi har fokus på trygge rammer i den bedste atmosfære for både patienter og medarbejdere.

  Professionalisme

  Hos os bliver du mødt i øjenhøjde af et professionelt team, der holder dig godt informeret om dine tandforhold. Sammen lægger vi en plan for din tandsundhed og et flot smil.

  Tandlægerne Spentrups valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Tandlægerne Spentrup

  Omsætning

  5 679 tkr

  Afkastningsgrad

  3.77 %

  Antal ansatte

  12

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tandlægerne Spentrup findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  TANDLÆGERNE SPENTRUP ApS

  CVR-nr:

  36501359

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Selskabskapital

  50 000

  NACE-branche

  862300 Praktiserende tandlæger

  Startdato:

  27-01-2015

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  Tandlæger, Implantater, Proteser, Bidefunktion, Bideskinne, Bedøvelse ved kirurgi, Tandoperationer, Digital scanning, Tandproteser, Parodontose, Tandsmykker, Tandkrone, Tandhygiejne, Tandkirurgi, Parodontosebehandlinger, Visdomstænder, Pardentose behandlinger, Porcelænsfacade, Tandlægeskræk, Behandling af visdomstænder, Tandbroer, Snorkeskinner, Bådebroer, Karies, Broproteser, Guldkroner, Rodbehandling, Parodontosebehandling, Laserbehandling, Tandregulering, Plastopbygninger, Smertefri behandling, Kroner, Blegning, tandlægeklinikker, Tandbehandlinger, Cariesbehandlinger, Tandblegninger, Kosmetisk tandpleje, Brobehandling, Delproteser, Tandklinikker, Knækket tand, Kosmetisk, Tandplejere, Blegning af tænder, Tandbehandling, Tandimplantater, Broer, Dentists, Paradentose, Tandkroner, Tandfyldninger, Huller i tænderne, Caries, Dentale produkter, Tandretning, Behandling af tandkødsbetændelse, Paradentosebehandling, Tandimplantatbehandling, Fyldninger, Implantatbehandling, Pardentose, Akut tandbehandlinger, Revner i tanden, Kroner og broer, Gebis, Kosmetisk tandbehandling, Danske kroner af højædelt metal, Implantatklinikker, Tandimplantatbehandlinger, Porcelæn, Beyond blegning, Digitale aftryk, Implantat, Rodbehandlinger, Tandblegning, Tandeftersyn, Kosmetisk tandlægebehandlinger, Porcelænsbroer, Bideskinner, Tandkirurgiske behandlinger, Tandbro, Invisalign, Tandpleje, Smertefri tandbehandlinger, Kirurgisk tandbehandling, Børnetandpleje, Protetik, Tandlægeeftersyn, Tandkirurgi indgreb, Tandrensning, Rodbehandling af en syg nerve, Plastfyldninger, Porcelænskroner
  Alternative nummerformater

  86477677

  86 47 76 77

  8647 7677

  86 477 677