Tandlægeklinikken Perlegade 13 ApS logo

Tandlægeklinikken Perlegade 13 ApS

Om firmaet

Hos Tandlægeklinikken Perlegade 13 ser vi ikke blot en tand, men et helt menneske. Vi ved, at tandbehandling ikke blot er tiden i tandlægestolen, men derimod hele processen omkring tandlægebesøget. Vi tilbyder hele paletten...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 42 84...
Adresse

Perlegade 13

6400 Sønderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Tandlægeklinikken Perlegade 13 ser vi ikke blot en tand, men et helt menneske. Vi ved, at tandbehandling ikke blot er tiden i tandlægestolen, men derimod hele processen omkring tandlægebesøget. Vi tilbyder hele paletten indenfor tandpleje og sætter en ære i sammen med dig at udvælge den rigtige behandling til dine tænder. Hos os får du tandpleje, som du ønsker det! Kontakt os for at bestille tid.

Supplerende oplysninger

Tandpleje, som du ønsker det, er vores mål.

Personalet på Tandklinikken Perlegade 13 har mange års erfaring og stor grundviden at trække på.

Forskningen giver hele tiden tandlægerne nye løsningsmuligheder og hos Perletand sætter vi en ære i sammen med dig at udvælge den rigtige behandling til dine tænder. Et Zeiss Pro Ergo mikroskop, landsdelens eneste, står hos os på Perlegade 13 og med det specialudstyr kan vi ofte se detaljer som ikke kan erkendes med det blotte øje og ofte finder vi her på klinikken så forklaringen på en ” skjult smerte ” og kan med den viden foreslå den rigtige løsning.

Flittigt deltager vi i efteruddannelse for at tilegne os viden om forskningens landvindinger og deraf nye behandlingsmetoder. Vi er ikke bange for at bruge fritid og rejse udenlands for at møde de dygtigste på området.

Tandlægeklinikken Perlegade 13 ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Tandlægeklinikken Perlegade 13 ApS

Omsætning

2 291 tkr

Afkastningsgrad

36.64 %

Antal ansatte

5

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tandlægeklinikken Perlegade 13 ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TANDKLINIKKEN PERLEGADE 13 ApS

CVR-nr:

32287212

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

862300 Praktiserende tandlæger

Startdato:

30-06-2009

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

74428442

74 42 84 42

7442 8442

74 428 442