Om firmaet

​Trænger dit tag til en opfriskning, eller skal det gamle tag skiftes ud med et nyt? Hos TagGruppen A/S tilbyder vi tagarbejde med afsæt i mange års erfaring. Vi har været i finallen i 2014, 2015, 2016, 2018 og 2021 som...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
91 92 93...
Adresse

Smedevej 10

4600 Køge

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

​Trænger dit tag til en opfriskning, eller skal det gamle tag skiftes ud med et nyt? Hos TagGruppen A/S tilbyder vi tagarbejde med afsæt i mange års erfaring. Vi har været i finallen i 2014, 2015, 2016, 2018 og 2021 som Danmarks bedste tømre og tagfirma. Derfor kan du trygt vælge os som din tagmand til dit næste projekt. Med afdelinger i både København og Køge har vi mulighed for at varetage tagdækning i Køge Bugt området og hele Storkøbenhavn.

Vi tilbyder

- Tegltag

- Eternittag

- Decra tag

- Ståltag

- Tagpap

- Zink og kobbertage

- Stråtag

Ønsker du ikke at skifte dit tag, tilbyder vi totalrenovering, der inkluderer tagrensning, tagmaling, imprægnering, algebehandling mm. Vi varetager også montering af tagrender.

​Ydermere tilbyder vi alle vores kunder et gratis tagtjek, hvor vi undersøger tagets tilstand, og kommer med en professionel vurdering på udbedring af eventuelle skader.

Kender du dit tags tilstand?

​Er du i tvivl om, hvilken løsning, der er bedst for dit tag, hjælper vi med gode råd og vejledning. Vi foretager en grundig og effektiv gennemgang af taget for at vurdere dets tilstand. På den måde sikrer vi, at du får den bedst mulige løsning. ​​Hos TagGruppen har vi altid en professionel og kvalitetsbevidst tilgang til vores arbejde, og vores mange års erfaring inden for branchen sikrer dig håndværk af fineste kvalitet.

Økonomiske, funktionelle og æstetiske fordele ved nyt tag.

​Det er som regel en god idé at få en professionel tagdækningsvirksomhed til at se på dit tag. For det første betaler det sig at undgå og forebygge tagskader, og for det andet er et nyt tag eller en tagrenov​ering med til at give din bolig en pænere udseende. Der er med andre ord både økonomiske, funktionelle og æstetiske fordele at hente.​ Husk det har altid været billigere at forebygge end at ombygge!​

Vi yder 15 års garanti på tagprodukter, samt 15 års skriftlig garanti på tagpaparbejde.​

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

TagGruppen A/S

Omsætning

1 381 tkr

Afkastningsgrad

3.55 %

Antal ansatte

12

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra TagGruppen A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

TagGruppen A/S

CVR-nr:

35532765

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

600 000

NACE-branche

439100 Tagdækningsvirksomhed

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

15-11-2013

Ledelse/Administration
Claus Kåre Kidmose

Bestyrelsesformand

Michael Albér

Bestyrelsesmedlem

Morten Steen Hoe

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 5
Proff logo
Alternative nummerformater

91929394

91 92 93 94

9192 9394

91 929 394