Tømrer- & Snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApS logo

Tømrer- & Snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApS

Om firmaet

Vores firma bygger på værdierne Tryghed - Tillid - Kvalitet. Derfor mener vi, at du kan forvente lidt mere, når du vælger os. Vi er det oplagte valg af håndværker, ”når du forventer lidt mere”… Vi har fornemmelse for godt...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 46 20...
Adresse

Tranåsvej 4

9300 Sæby

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Vores firma bygger på værdierne Tryghed - Tillid - Kvalitet. Derfor mener vi, at du kan forvente lidt mere, når du vælger os. Vi er det oplagte valg af håndværker, ”når du forventer lidt mere”… Vi har fornemmelse for godt håndværk & design, ”når du forventer lidt mere ”… Vi leverer høj kvalitet i store såvel som små opgaver, ”når du forventer lidt mere”. Vi har højt kvalificerede medarbejdere, der sætter stor pris på at udføre et kvalitetssikret arbejde, ”når du forventer lidt mere” …

Generel beskrivelse

Tømrer- og snedkerfirmaet Hugo Petersen blev i 1968 startet af Hugo Petersen, i lejede lokaler på en gård beliggende på Solsbækvej i Sæby.

Lokalerne blev imidlertid hurtigt for små, og i 1972 flyttede virksomheden til nybyggede lokaler på Tranåsvej i Sæbys industrikvarter, hvorfra firmaet drives i dag.

I 70’erne beskæftigede virksomheden sig bl.a. med nybyggeri og reparationer, men i løbet af 80’erne og 90’erne begyndte firmaet endvidere at beskæftige sig med restaurering af bl.a. kirker. Restaurering af kirker, herregårde og slotte er i dag et af firmaets specialer.

I midten af 90’erne begyndte firmaet desuden at udføre specialdesignede snedkermøbler, hvor møbler fremstilles efter specielle mål og i træsorter efter kundens ønsker.

Firmaet har i dag navnet Hugo Petersen & Søn ApS, og drives af sønnen Jan Petersen, der har været tilknyttet firmaet gennem de sidste ca 35 år.

I dag beskæftiger firmaet omkring 8 medarbejdere, der alle er velkvalificerede håndværkere, som sætter stor pris på altid at udføre et kvalitetssikret arbejde.

Firmaet har gennem dets nu mere end 50-årige eksistens altid baseret sit virke på kvalitet i arbejdet og ordentlighed overfor firmaets kunder.

Tømrer- & Snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Tømrer- & Snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApS

Omsætning

2 935 tkr

Afkastningsgrad

-1.42 %

Antal ansatte

11

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Tømrer- & Snedkerfirmaet Hugo Petersen & Søn ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

HUGO PETERSEN & SØN ApS

CVR-nr:

20779896

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

125 000

NACE-branche

433200 Tømrer- og bygningssnedkervirksomhed

Startdato:

31-03-1998

Ledelse/Administration
Jan Petersen

Adm. direktør

Proff logo
Alternative nummerformater

98462010

98 46 20 10

9846 2010

98 462 010