Om Tæppelageret i Ans A/S

Gratis opmåling, tilbud og levering. Montering udføres til aftalt pris af faglærte montører. Og vi kommer gerne i hjemmet og viser prøver. Alt i gulvbelægning - tæpper, trægulve, laminatgulve, vinyl, linoleum og vådrumsvinyl til både private og erhvervskunder. Vi laver opgaver mellem 1 og 2000 m² og gerne mere hvis det er nødvendigt! Stort udvalg i afpassede tæpper, voksduge og diverse tilbehør som alu- skinner, lister m.m.

Supplerende oplysninger

Tæppelageret i Ans A/S har sine rødder tilbage i det daværende Bents Farvehandel.

I 1975 blev Arne Halkjær ansat til at bestyre en egentlig tæppeafdeling, der i 1978 flyttede til de lokaler, hvor man befinder sig i dag. I 1985 blev Peter Høst ansat, og senere udlært hos Arne. 10 år senere sælger Bent sin farvehandel, men beholder tæppeafdelingen, der bliver til Bents Tæppelager. I 1998 går Bent på pension, og Arne og Peter køber det der i dag er Tæppelageret i Ans A/S. April 2009 trapper Arne ned, og sælger sin halvdel til Peter.

Oprindeligt var det tæpper og vinylgulve, der var specialet, men siden har 3 andre områder fået stor betydning:

Træ og laminatgulve, både til gør det selv folket, og hvor vi monterer. Linoleum til industri, skoler og andre institutioner. Vinyl i vådrum, hvor vi har certifikat til at udføre svejsede belægninger.

Vi monterer over hele Midtjylland, både hos private, men også til erhvervslivet, som skoler, banker, kontorer, fitnesscentre, kroer, butikker m.m.

Et gammelt motto, som stadig er aktuelt er: Gratis opmåling, tilbud og levering!

Billedgalleri

 • Tæppelageret i Ans A/S Gulvbelægning, Silkeborg - 1
 • Tæppelageret i Ans A/S Gulvbelægning, Silkeborg - 2
 • Tæppelageret i Ans A/S Gulvbelægning, Silkeborg - 3
 • Tæppelageret i Ans A/S Gulvbelægning, Silkeborg - 4
 • Tæppelageret i Ans A/S Gulvbelægning, Silkeborg - 5
 • Tæppelageret i Ans A/S Gulvbelægning, Silkeborg - 6
 • Tæppelageret i Ans A/S Gulvbelægning, Silkeborg - 7
 • Tæppelageret i Ans A/S Gulvbelægning, Silkeborg - 8