Om firmaet

Sindal Autoophug blev etableret i 1967, og har dermed mere end 30 års erfaring indenfor branchen. Vi har i dag ca. 10500 m2 under tag, hvoraf den sidste tilbygning indeholdende kontorfaciliteter og værksted blev bygget i 2011....

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 93 57...
Adresse

Gaden 107

9870 Sindal

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Sindal Autoophug blev etableret i 1967, og har dermed mere end 30 års erfaring indenfor branchen. Vi har i dag ca. 10500 m2 under tag, hvoraf den sidste tilbygning indeholdende kontorfaciliteter og værksted blev bygget i 2011. I dag er der 30 ansatte hos os, som sørger for en hurtig og miljørigtig behandling af bilerne. Vi sørger for at leve op til myndighedernes miljøkrav og til branchens kvalitetskrav, og valgte derfor i marts 2006 at blive ISO 14001:2015 miljø certificeret.

Links

På vores hjemmeside kan du se nogle af vores biler og søge direkte i vores lager:

www.sindal-autoophug.dk

Velkommen

Vi har ca. 300.000 dele mærket op på vores eget lager som er stadig stigende, derudover har vi ca. 2000 biler fordelt på pladsen og i vores bil-lagerhaller. Desuden har vi tilgang til ca. 2,5 mill. andre reservedelsnumre via DAG (Dansk Auto Genbrug) Vi beskæftiger os hovedsagelig med ophug af reservedele fra danske trafikskadede biler, men har en del import af hele biler fra Tyskland, Holland og Schweiz. NB biler hjemtages gerne på bestilling.

Størstedelen af vores salg ligger i Danmark, men vi har også en stigende eksport til udlandet, fortrinsvis Norge, Sverige, Færøerne og Grønland Levering af varer overalt i Danmark foregår fra dag til dag. Varer til udlandet, ex. Norge og Sverige sendes med post eller vi leverer varerne til nærmeste afskibningshavn, såsom Frederikshavn, Hirtshals og Hanstholm.

Nyt

Skaffevarer:

Billige udstødningsrør og katalysatorer.

Sindal Autoophug A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Sindal Autoophug A/S

Omsætning

12 986 tkr

Afkastningsgrad

12.98 %

Antal ansatte

27

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Sindal Autoophug A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SINDAL AUTOOPHUG A/S

CVR-nr:

25932250

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 900 000

NACE-branche

467700 Engroshandel med affaldsprodukter

451120 Detailhandel med personbiler, varebiler og minibusser

Startdato:

02-03-2001

Ledelse/Administration
Kim Andersen

Direktør

Birthe Marianne Andersen

Bestyrelsesformand

Kim Andersen

Bestyrelsesmedlem

Michael Andersen

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 6
Proff logo
Alternative nummerformater

98935733

98 93 57 33

9893 5733

98 935 733