Om firmaet

  Hos Selin Hair tilbyder vi adskillige services til aldeles konkurrencedygtige priser, herunder klip, styling og hårvask til mænd og damer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores ydelser og sætter en stor ære i at...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  35 82 80...
  Adresse

  Frederiksborgvej 84

  2400 København Nv

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  9:00 - 17:30

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Hos Selin Hair tilbyder vi adskillige services til aldeles konkurrencedygtige priser, herunder klip, styling og hårvask til mænd og damer. Vi går aldrig på kompromis med kvaliteten af vores ydelser og sætter en stor ære i at give den optimale vejledning omkring frisurer, hårfarve samt produkter til hårpleje m.m. Book en af standardtiderne online på hjemmesiden eller ring til os. Studenterrabat 15% med forevisning af studenterkort. Vi bruger Olaplex og forhandler også Olaplex produkter.

  Om Os

  Mit mål er din fulde tilfredshed! Et inspirerende arbejdsmiljø, giver mig mulighed for at levere en ydelse der er målrettet til netop din stil og dine ønsker. Det giver mig glæde, når du som kunde får en oplevelse hvor din stil, og min ydelse smelter sammen til et resultat der gør dig glad og tilfreds. Jeg glæder mig til at se dig. Online booking benytter standard tider - og kan du ikke få NETOP den tid du måtte ønske, så prøv at ringe til mig så ser vi på det sammen.

  Herreklip

  Vi klipper, sætter og vasker herrehår.

  Vil man have farvet sit hår tilbyder vi hårfarve-behandlinger med og uden amoniak. Vi anvender Sim's produkter til at udføre farvning af hår

  Dameklip

  Vi klipper, sætter og vasker damehår.

  Ønsker man at få farvet sit hår kan man hos os vælge mellem flere forskellige farver. Ydermere er det muligt at vælge om den valgte farve skal være med eller uden amoniak. Vi anvender Sim's produkter til at udføre farvning af hår.

  Har du kruset eller krøllet hår som er svært at børste? Hos Selin Hair tilbyder vi en Keratin-kur som glatter og reparerer spaltet hår. En keratin kur kan sikre dig glat og fint hår i helt op til 3 måneder.

  Hårprodukter

  Hos Selin Hair fører vi en række hårprodukter af god kvalitet. Vi fører bland andet Sim Argon Care.

  Hos os kan du købe hårvoks i den rustikke eller mere bløde sort fra IDentity. Vi sælger 3 varianter af Identity hårvoks.

  Har dit barn problemer med lus? I så fald tilbyder vi de rette produkter til bekæmpelse af lus. Vi har shampoo, voks og kur til børn.

  Extensions

  Vores hairextensions kan være den ideelle løsning for dig, der ønsker, at dit naturlige hår får mere fylde, længde – eller begge dele. Vi bruger 100% ægte hår af rigtig god kvalitet, som er af mærket Rapunzel. Vi sætter, klipper og fjerner extensions. Som udgangspunkt klipper vi håret ved påførelse af extensions således at håret får en flot helhedsmæssig udstråling.

  Afbestilling af tid

  Hvis du ønsker at afbestille din tid gør vi opmærksom på at dette skal gøres dagen før. Gør du det på selve dagen eller glemmer du at afbestille din tid skal du betale halvdelen af den planlagte behandlings pris

  Selin Hairs valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Selin Hair

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Selin Hair findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Selin Hair

  CVR-nr:

  32370071

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  960210 Frisørsaloner

  Startdato:

  15-09-2009

  Ledelse/Administration
  Indzi Zekirovska

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  35828066

  35 82 80 66

  3582 8066

  35 828 066