Om firmaet

  S.E Hovedgaard A/S leverer byggeprodukter og knowhow til fødevare- og pharma- industrien, hvor der stilles de højeste krav til holdbarhed og hygiejne. Vort hovedprodukt er Glasfiber systemet GLASBORD® der som vore øvrige...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  75 66 12...
  Adresse

  Frydsvej 8

  8732 Hovedgård

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  S.E Hovedgaard A/S leverer byggeprodukter og knowhow til fødevare- og pharma- industrien, hvor der stilles de højeste krav til holdbarhed og hygiejne. Vort hovedprodukt er Glasfiber systemet GLASBORD® der som vore øvrige produkter udmærker sig ved at være ekstremt stærkt og holdbart overfor såvel kemiske som fysiske forhold i levnedsmiddelindustrien GLASBORD® Paneler benyttes til opbygning af vægge og lofter for, kølerum, fryserum, produktionsrum, klimarum disse har energibesparende effekt.

  S.E Hovedgaard A/S leverer byggeprodukter og knowhow til fødevare og pharma industrien

  S.E Hovedgaard A/S leverer byggeprodukter og knowhow til fødevare- og pharma- industrien, hvor der stilles de højeste krav til holdbarhed og hygiejne. Vort hovedprodukt er Glasfiber systemet GLASBORD® der som vore øvrige produkter udmærker sig ved at være ekstremt stærkt og holdbart overfor såvel kemiske som fysiske forhold i levnedsmiddelindustrien. GLASBORD® Paneler

  GLASBORD® Paneler benyttes til opbygning af vægge og lofter for, kølerum, fryserum, produktionsrum, klimarum m.v.

  GLASBORD® Sandwichpaneler fås i mange typer med forskellige overflader og tykkelser alt efter formål. En stærk, fleksibel og rengøringsvenlig løsning til fødevare-og levnedsmiddelindustrien, samt Pharma industrien, m.v. Vore Sandwichpaneler giver også stor isoleringsevne hvilket har en stor energibesparende effekt. S.E. Hovedgaard A/S er som projektudførende klar til at hjælpe dig igennem hele processen. Det gælder lige fra den indledende rådgivning, projektering, til selve driften af byggeriet. Få en uforpligtende snak om dit projekt. S.E. Hovedgaard A/S hjælper dig gennem hele processen herunder også den udførende del. Hvor vore egne og professionelle håndværkere er til rådighed, med stor viden og knowhow indenfor forskellige brancher og produkter. Uanset om du skal opføre et nyt slagteri, nye produktionslokaler eller et nyt køl/frys lager, kan vi hjælpe dig med opgaven. Vi er også klar til at hjælpe ved såvel store som mindre renoverings opgaver.

  Se Hovedgaard A/Ss valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Se Hovedgaard A/S

  Omsætning

  2 488 tkr

  Afkastningsgrad

  8.44 %

  Antal ansatte

  5

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Se Hovedgaard A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  S.E. HOVEDGAARD A/S

  CVR-nr:

  21262137

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Selskabskapital

  500 000

  NACE-branche

  466900 Engroshandel med andre maskiner og andet udstyr

  Startdato:

  01-07-1998

  Ledelse/Administration
  Ingeborg Jørgensen

  Bestyrelsesformand

  Steen Gehlert Jørgensen

  Bestyrelsesmedlem

  Bente Vibeke Field

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 5
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  75661211

  75 66 12 11

  7566 1211

  75 661 211