Om firmaet

Hos Salon Hair. Her finder du en god atmosfære og en høj faglig stolthed og kompetence hos vores dygtige medarbejdere. Hertil kommer en livslang erfaring indenfor frisørbranchen.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 98 01...
Adresse

Ågade 12

8370 Hadsten

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Hos Salon Hair. Her finder du en god atmosfære og en høj faglig stolthed og kompetence hos vores dygtige medarbejdere. Hertil kommer en livslang erfaring indenfor frisørbranchen.

Din frisør med nyt og trendy hår igennem to årtier! Velkommen hos Salon Hair.

Her finder du en god atmosfære og en høj faglig stolthed og kompetence hos vores dygtige medarbejdere. Hertil kommer en livslang erfaring indenfor frisørbranchen.

I over 27 år har Lillian Nielsen drevet Salon Hair i Hadsten, hvor du stadig kan finde os midt i byen. Hos os er god rådgivning og service et nøgleord og vores kunder er altid i centrum. Vi lægger meget vægt på at alle vores kunder, såvel som medarbejdere er glade og tilfredse. Vi har alle den 4-årige frisøruddannelse og derudover tager vi jævnligt på kurser og holder os dermed opdateret med den nyeste hårmode. Vi kan tilbyde klipninger til både herrer og damer i alle aldre. Du kan læse mere om os til højre.

Salon Hairs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Salon Hair

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

3

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Salon Hair findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

SALON HAIR V/LILLIAN NIELSEN

CVR-nr:

10494184

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960210 Frisørsaloner

Startdato:

01-02-1986

Ledelse/Administration
Lillian Pontoppidan Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

86980188

86 98 01 88

8698 0188

86 980 188