Om firmaet

Assentofthallerne består af 2 idrætshaller, festlokaler, mødelokaler og en privat vuggestue og børnehave. Vi har gennem tiderne været ramme om store messer, udstillinger, firmafester, idrætsstævner. Vi har gode faciliteter og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
86 49 48...
Adresse

Stadionvej 41

8960 Randers Sø

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Assentofthallerne består af 2 idrætshaller, festlokaler, mødelokaler og en privat vuggestue og børnehave. Vi har gennem tiderne været ramme om store messer, udstillinger, firmafester, idrætsstævner. Vi har gode faciliteter og mulighed for bespisning på op til 1200 personer. Vi har erfaringen, så vi kan være sparringspartner og medarrangør. Vi kan også tilbyde gode faciliteter til skydning, zumba, håndbold, fodbold, tennis, badminton, vollyball, krolf, petanque og fitnesscenter m.m.

Generel beskrivelse

Assentoft-Hallerne har siden starten været rammen om mange forskellige arrangementer, såvel kulturelle som erhvervsbetonede, men ikke store og små sportsstævner.

Tal med os, vi har erfaringen og ved, hvilken betydning et veltilrettelagt arrangement/stævne har.

Assentoft-Hallerne er beliggende tæt ved et dejligt kuperet skovområde med udsigt over Randers Fjord, tæt på motorvej E45, Randers/Grenåvej (kun 9 km til Randers Centrum) og med mange fine forbindelser til tog, færge eller fly.

S/I Assentoft Hallernes valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

S/I Assentoft Hallerne

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

14

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra S/I Assentoft Hallerne findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Assentoft-Hallernes Fond

CVR-nr:

53816711

Selskabsform

Øvrige virksomhedsformer

Selskabskapital

0

NACE-branche

931100 Drift af sportsanlæg

561020 Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv.

Startdato:

01-10-1975

Ledelse/Administration
Proff logo
Alternative nummerformater

86494800

86 49 48 00

8649 4800

86 494 800