Om Room Of Ease

Akasha læsning- og fjernhealing i Jylland. Hos mig er det også muligt at få healing med åndelige læger og at få foretaget husrensninger. Alt mit arbejde foregår fra afstand og afleveres til dig skriftligt. Hos Room of Ease har jeg udviklet et skræddersyet 1:1 forløb til dig der ønsker at slippe de blokeringer, der hindrer dig i at mærke din sjælekraft og træffe de beslutninger der skal til, for at du kan leve det liv du drømmer om.

Hvad er akasha arkiverne?

Denne form for healing bevidstgør roden til dine begrænsninger. Kan du mærke, at der ligger noget bag et bestemt tema for dig, som virker nærmest umuligt at få greb om, eller genkender du på anden vis at dine forsøg på at øge din livskvalitet ikke har haft den ønskede effekt, kan en akashisk healing være løsningen, da man her finder ind til den/de underliggende årsager og fjerner påvirkningen af dem.

Dette er en metode som bruges til at observere, forløse og fjerne karmiske blokeringer, som vi oftest ubevidst bærer rundt på. Vores blokeringer er kommet i takt med vores erfaringer på Jorden og fra andre universer, de bunder ofte i traumer og kan have siddet i os i rigtig mange liv. Derfor kan en blokering føles som en del af os, og være svær at få øje på.

Den kan komme til udtryk igennem uhensigtsmæssige reaktions – og følelsesmønstre. Her kan man have gjort sig bevidst omkring, at der er noget man vil arbejde med i sin egen udvikling.

Der kan også ligge uhensigtsmæssige forbindelser til andre sjæle.

Karmaen i traumer og forbindelser er alt sammen noget vi har samlet op på vores sjæls rejse, som har givet mening i form af en dybere læring – men meget af den karma vi bærer rundt på, tjener os ikke længere, og kan tværtimod hindre os i at have det liv, vi inderst inde ønsker os.

Billedgalleri

  • Room Of Ease Healing, Vejen - 1
  • Room Of Ease Healing, Vejen - 2
  • Room Of Ease Healing, Vejen - 3
  • Room Of Ease Healing, Vejen - 4
  • Room Of Ease Healing, Vejen - 5
  • Room Of Ease Healing, Vejen - 6
  • Room Of Ease Healing, Vejen - 7

Room Of Ease, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnRoom of Ease
SelskabsformPersonligt ejet Mindre Virksomhed
Startdato:09-06-2020
CVR-nr:41416742
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Hanna Harboe GuldbrandtFuldt ansvarlig deltager