Realmæglerne Aabenraa ApS

  Om firmaet

  Realmæglerne Aabenraa ApS logo

  Med en salgsvurdering fra RealMæglerne i Aabenraa, er du godt på vej til en bolig handel i gode hænder. Hos os får du en professionel vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi sætter en ære i at give en...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  22 83 61...
  Adresse

  Ramsherred 29B

  6200 Aabenraa


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Med en salgsvurdering fra RealMæglerne i Aabenraa, er du godt på vej til en bolig handel i gode hænder. Hos os får du en professionel vurdering af, hvor meget du kan forvente at få for din bolig. Vi sætter en ære i at give en realistisk vurdering, fordi vi ved, at en realistisk pris fra starten skaber de bedste rammer for et hurtigt boligsalg. Kontakt os i dag for en Gratis salgsvurdering.

  Solgt eller gratis

  Hvad betyder det?

  Det betyder ganske enkelt at du intet betaler til os, hvis ikke din bolig bliver solgt indenfor den aftalte tidsperiode.

  Udgifter til tilstandsrapport, elinstallationsrapport og energimærke er alle udgifter til tredjemand, og er derfor noget der skal betales ved bestilling.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Realmæglerne Aabenraa ApS

  Omsætning

  1 003 tkr

  Afkastningsgrad

  102.69 %

  Antal ansatte

  1

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Realmæglerne Aabenraa ApS findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  RealMæglerne Aabenraa ApS

  CVR-nr:

  38490303

  Selskabsform

  Anpartsselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  683110 Ejendomsmæglere mv.

  Selskabskapital

  50 000

  Startdato:

  01-03-2017

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  22836100

  22 83 61 00

  2283 6100

  22 836 100