Om Psykoterapeut Birgitte Jørgensen

Jeg er psykoterapeut og har praksis i Aalborg. De fleste af os havner ind i mellem i situationer, hvor vi reagerer på en uhensigtsmæssig måde - enten overfor mennesker, vi holder af eller over for os selv. Sker det ofte, giver det ubalance i vores liv og i vores relationer. At gå i terapi er som at være på en opdagelsesrejse eller som at lægge et puslespil, hvor brikkerne efterhånden falder på plads, og der begynder at tegne sig et billede af, hvem jeg i virkeligheden er.

Velkommen

Jeg hedder Birgitte Jørgensen. Jeg er psykoterapeut og har praksis i Aalborg. Her på siderne kan du finde oplysninger om min psykoterapipraksis.

Siden jeg blev uddannet i 1989,har jeg haft det privilegium at være medvidne til menneskers liv og udvikling.

Jeg er blevet inviteret indenfor i menneskers historie, tanker og følelser. I deres lidelser og bedring. Jeg har en stor respekt for de mennesker, som i den grad har bekræftet min grundlæggende tro på, at der altid er muligheder. Alle mennesker rummer i sig, kilden til positiv vækst og udvikling.

Vi kan sammen skabe kraft og forandring. Vi arbejder med afsæt i anerkendelse og finder individets egne ressourcer til forandring

Jeg har stor erfaring med individuel-og parterapi. Gruppefaglig supervision, kropterapi-og udviklingsforløb med fokus på dybere eksistentielle kerneproblematikker, samspilsvanskeligheder med omverden og personlige kriser.

Psykoterapeut Birgitte Jørgensens valgte links

Psykoterapeut Birgitte Jørgensen, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnINSTITUT FOR PSYKOTERAPI OG UNDERVISNING V/BIRGITTE JØRGENSEN
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:28-07-1994
CVR-nr:17888609
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche869090 Sundhedsvæsen i øvrigt i.a.n.

Ledelse/Administration

Birgitte Kirstine JørgensenFuldt ansvarlig deltager