Psykologen på Landet logo

  Psykologen på Landet

  Om firmaet

  Specialiseret behandling af stress, angst, ODC og traume/PTSD i uformelle, naturlige omgivelser.,Autoriseret psykolog med solid erfaring. Supervision gives til andre psykologer.,Evidensbaseret kognitive metoder: ACT, CFT med...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  30 74 49...
  Adresse

  Assedrupvej 43

  8300 Odder

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Åbent

  10:00 - 17:00

  Kort

  test
  KortGå til kortvisning

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Specialiseret behandling af stress, angst, ODC og traume/PTSD i uformelle, naturlige omgivelser.Autoriseret psykolog med solid erfaring. Supervision gives til andre psykologer.Evidensbaseret kognitive metoder: ACT, CFT med mindfulness.Terapi foregår i den friske luft; haveterapi, walk and talk eller siddende i det hyggelige uderum. Her er brændeovn i den kolde tid og skygge i den varme tid.Privat praksis mellem Odder og Aarhus. Tager ikke imod lægehenvisning.Skiv gerne kort mail til mig.

  Jeg er optaget af, at du lærer at hjælpe dig selv videre. Jeg er passioneret for at støtte dig i, hvordan du kan reagere anderledes på ting, så det kommer til at fungerer bedre for dig.

  Du lærer at håndtere ubehagelige tanker og følelser – og finde vejen til at arbejde dig hen i retningen af et liv, hvor der er sammenhæng mellem det du ønsker og det som du gør.

  Terapi i det fri - naturbaseret terapi

  Siden jeg startede min praksis i 2017, har jeg arbejdet med at udvide det terapeutiske rum. Lave terapi i naturlige omgivelser fremfor indenfor i et rum. Når vi laver terapi udendørs, har vi flere muligheder og du får ekstra fordele. Naturen er sund for os - derfor laver jeg professionel terapi udendørs.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Psykologen på Landet

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Psykologen på Landet findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Psykologen på Landet

  CVR-nr:

  31995248

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Selskabskapital

  0

  NACE-branche

  869030 Psykologisk rådgivning

  Startdato:

  13-01-2017

  Ledelse/Administration
  Karina Thomsen

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  30744992

  30 74 49 92

  3074 4992

  30 744 992