Om firmaet

Vi har over 90 års erfaring, og vi har derfor opbygget en uvurderlig mængde erfaring og knowhow, som vi tager med os til enhver arbejdsopgave. Derfor har vi også mulighed for at udføre belægningsarbejde i forskellige former, og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
74 42 21...
Adresse

Ulkebøldam 22

6400 Sønderborg

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image

Om os

Vi har over 90 års erfaring, og vi har derfor opbygget en uvurderlig mængde erfaring og knowhow, som vi tager med os til enhver arbejdsopgave. Derfor har vi også mulighed for at udføre belægningsarbejde i forskellige former, og vi kan således hjælpe dig med at lave en flot indkørsel, terrasse, sti eller noget helt fjerde. For os er det vigtigt, at vi lytter til vores kunders ønsker – det har vi gjort i 90 år.

Generel beskrivelse

Poul Høst & Søn ApS er Murermester og autoriseret kloakmester, som udfører alt i reparation, vedligehold, om- og tilbygning af enhver form for byggeri.

Vi har gennem solidt håndværk og god kundeservice opbygget en trofast og tilfreds kundeskare bestående af både store og små erhvervsdrivende, hovedentreprenører og privatkunder i Sønderborg området. Vore medarbejdere med veludstyrede montagevogne vil hurtigt og effektivt kunne betjene dig som kunde - vi kommer når du kalder.

Vi er naturligvis tilsluttet Byggebranchens Garantiordning - en fordel for dig.

Poul Høst & Søn ApSs valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Poul Høst & Søn ApS

Omsætning

2 510 tkr

Afkastningsgrad

4.10 %

Antal ansatte

6

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Poul Høst & Søn ApS findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

POUL HØST OG SØN ApS

CVR-nr:

17474804

Selskabsform

Anpartsselskab

Selskabskapital

200 000

NACE-branche

439910 Murere

Startdato:

22-12-1993

Ledelse/Administration
Mikael Høst

Direktør

Poul Høst

Stifter

Proff logo
Alternative nummerformater

74422134

74 42 21 34

7442 2134

74 422 134