Om firmaet

  Pizzarium Bogense er stedet for dig der leder efter nem, lækker og hurtig mad i en travl hverdag, eller når familien skal forkæles lidt ekstra i weekenden. Vores pizza takeaway menu er fyldt med velsmagende pizzaer og mange...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  64 81 17...
  Adresse

  Adelgade 97

  5400 Bogense

  Hjemmeside og e-mailSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Om os

  Pizzarium Bogense er stedet for dig der leder efter nem, lækker og hurtig mad i en travl hverdag, eller når familien skal forkæles lidt ekstra i weekenden. Vores pizza takeaway menu er fyldt med velsmagende pizzaer og mange andre retter. Vi har selvfølgelig alle de klassiske pizzaer såsom margherita og pepperoni, men vi kan også byde på alt lige fra vegetarpizzaer til stærke mexicanske pizzaer og indbagte eller åben indbagte pizzaer.

  Om Pizzarium Bogense menu

  Hos Pizzarium Bogense bruger vi altid friske og delikate råvarer, så dine smagsløg altid bliver forkælede hos os. Vores engagerede medarbejdere er altid klar til at lytte til dine ønsker og behov, så hvis du ønsker at ændre i din bestilling så den passer præcist til dine behov, er vi fleksible og klar til at tilpasse maden til din smag.

  Pizzariums valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Pizzarium

  Omsætning

  0 tkr

  Afkastningsgrad

  0.00 %

  Antal ansatte

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Pizzarium findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  Pizzariom

  CVR-nr:

  37433918

  Selskabsform

  Enkeltmandsvirksomhed

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  561020 Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv.

  Selskabskapital

  0

  Startdato:

  11-01-2022

  Ledelse/Administration
  Sükrü Akdeniz

  Fuldt ansvarlig deltager

  Proff logo
  Alternative nummerformater

  64811750

  64 81 17 50

  6481 1750

  64 811 750