Om firmaet

Pizzarium Bogense er stedet for dig der leder efter nem, lækker og hurtig mad i en travl hverdag, eller når familien skal forkæles lidt ekstra i weekenden. Vores pizza takeaway menu er fyldt med velsmagende pizzaer og mange...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
64 81 17...
Adresse

Adelgade 97

5400 Bogense

Hjemmeside og e-mailSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Pizzarium Bogense er stedet for dig der leder efter nem, lækker og hurtig mad i en travl hverdag, eller når familien skal forkæles lidt ekstra i weekenden. Vores pizza takeaway menu er fyldt med velsmagende pizzaer og mange andre retter. Vi har selvfølgelig alle de klassiske pizzaer såsom margherita og pepperoni, men vi kan også byde på alt lige fra vegetarpizzaer til stærke mexicanske pizzaer og indbagte eller åben indbagte pizzaer.

Om Pizzarium Bogense menu

Hos Pizzarium Bogense bruger vi altid friske og delikate råvarer, så dine smagsløg altid bliver forkælede hos os. Vores engagerede medarbejdere er altid klar til at lytte til dine ønsker og behov, så hvis du ønsker at ændre i din bestilling så den passer præcist til dine behov, er vi fleksible og klar til at tilpasse maden til din smag.

Pizzariums valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Pizzarium

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Pizzarium findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Pizzariom

CVR-nr:

37433918

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

561020 Pizzeriaer, grillbarer, isbarer mv.

Startdato:

11-01-2022

Ledelse/Administration
Sükrü Akdeniz

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

64811750

64 81 17 50

6481 1750

64 811 750