Om firmaet

Olsson Møbler har siden 1889 forsynet hovedstadsområdets hjem med borde, stole og senge. Med sikker sans for håndværk og design har Olsson formået at tiltrække den gruppe forbrugere, som interesserer sig for funktionelle og...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
45 81 41...
Adresse

Mølledamsvej 2

3460 Birkerød

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Åbent

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Om os

Olsson Møbler har siden 1889 forsynet hovedstadsområdets hjem med borde, stole og senge. Med sikker sans for håndværk og design har Olsson formået at tiltrække den gruppe forbrugere, som interesserer sig for funktionelle og tidløse møbler. Er du på udkig efter alle klassikerne, og det sidste nye i designmøbler. Så kontakt et af vores huse. Vi leverer i hele Danmark.

Møbler

Olsson Møbler har valgt at satse på kvalitetsmøbler fra de bedste møbelfabrikker i Danmark og i udlandet. Møblerne er af håndværksmæssig høj kvalitet og tidløst design. Et møbel skal være en del af hverdagen de næste mange år - derfor har vi en del møbler af gode, danske arkitekter i tidsløst design og høj kvalitet, som holder prisen igennem årene. Vi satser både på lyse og mørkere træsorter i samspil med glas og stål.

Kvalitetsmøbler skal opleves med alle sanserne - derfor er dette websted blot ment som en inspirationskilde. Det bedste indtryk får man ved at besøge vores møbelhuse, hvor der altid er god vejledning og professionel service.

Olsson Møbler A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Olsson Møbler A/S

Omsætning

9 512 tkr

Afkastningsgrad

34.83 %

Antal ansatte

10

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Olsson Møbler A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

OLSSON MØBLER A/S

CVR-nr:

30815912

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

500 000

NACE-branche

475910 Møbelforretninger

Startdato:

23-09-1943

Ledelse/Administration
Søren Reseke

Direktør

Birgit Reseke

Bestyrelsesformand

Søren Reseke

Bestyrelsesmedlem

Kasper Hansen

Bestyrelsesmedlem

Proff logo
Alternative nummerformater

45814144

45 81 41 44

4581 4144

45 814 144