Om Olesen Malerfirma

Vi er et professionelt malerfirma i Nordsjælland, som udfører alle typer maleropgaver for både private hjem og erhvervsejendomme. Vi har erfaring og ekspertise i indendørs og udendørs malerarbejde, filt, spartling, skimmelsanering og reparation af skader.

Om Olesen Handværkerservice

Er du på udkig efter et professionelt malerfirma i Nordsjælland? Vi står klar med alt fra en enkel opfriskning til en fuldstændig renovering. Hos Olsens Håndværkerservice er vi eksperter i alle typer maleropgaver:

Malerarbejde

Opsætning af filt

Spartling

Skimmelsanering

Vi tilbyder professionelle fagfolk til at løse maleropgaver med fokus på kvalitet og holdbarhed. Med vores faste base i Humlebæk udfører vi malerarbejde i hele Nordsjælland og omegn.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud på din næste maleropgave.

Vi lytter til dine behov

Hos Olesen Håndværkerservice møder du altid en frisk og imødekommende fagmand som lytter til dine ønsker og behov. Vi ved, at den optimale løsning og det flotte resultat bedst opnås i samarbejde med dig.

Når vi udfører din maleropgave går vi altid professionelt og seriøst til værks. Vi udfører din maleropgave tilfredsstillende, hurtigt og effektivt – uden at gå på kompromis med det flotte resultat. Hvad end din maleropgave er ind- eller udvendigt, så står vi klar til at hjælpe dig sikkert i mål. Lad os tage en kort snak om netop dine ønsker, og få et uforpligtende tilbud.

Olesen Malerfirmas valgte links

Billedgalleri

  • Olesen Malerfirma Malere, Fredensborg - 1
  • Olesen Malerfirma Malere, Fredensborg - 2
  • Olesen Malerfirma Malere, Fredensborg - 3
  • Olesen Malerfirma Malere, Fredensborg - 4
  • Olesen Malerfirma Malere, Fredensborg - 5

Olesen Malerfirma, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navnOlesen Malerfirma
SelskabsformEnkeltmandsvirksomhed
Startdato:28-06-2022
CVR-nr:38301586
Selskabskapital0
Omsætning-
NACE-branche433410 Malerforretninger

Ledelse/Administration

Andreas OlesenFuldt ansvarlig deltager