Om Nos Creare

Nos Creare er latin og betyder “Vi skaber”. Grunden til at vi hedder følgende er fordi at vi er med til at skabe nyt her på Sjælland. Vi skaber alt lige fra indkørsler, højbede til nye badeværelser, og køkkenfliser, mm. men også fordi er vi skaber et utroligt flot og kvalitets sikret håndværk sammen med vores kunder. Vores murer, og anlægsgartnere er iderige og fremtidsorienteret og vil gå den ekstra mil for at sikre, at vores kunder er tilfredse.

Vores værdier

Nos Creare har altid kundens ønsker med i hele processen for at sikre at projektets resultat bliver som forventet. Det gode samarbejdet mellem os og bygherre gør at vi når i mål med vores opgaver, og samtidig sikre dig som kunde at få leveret et færdigt resultat, som ønsket!

Vi vægter kundetilfredsheden højere end noget andet, og derfor laver vi ALTID en tilfredsheds vurdering efter endt projekt, og gennemgår med bygherre. Dette mindsker mulighederne for at ende med utilfredse kunder, og sikre fremtidige forbedringer.

Mere end håndværk

Vores håndværk er af ypperste kvalitet, og vi gør altid det ekstra for at sikre det. Fra det grundige forarbejde til den afsluttende finpudsning.

Vi sparer ikke på kræfterne for at levere det bedste resultat. Vores håndværkere er dygtige og erfarne, og vi benytter kun de bedste og nyeste materialer. Hos NosCreare kan du være sikker på at få et professionelt og holdbart resultat, som du kan være stolt af i mange år fremover.

Nos Creares valgte links

Ejer du denne virksomhed?

Log ind
  • Nos Creare Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Egedal - 1
  • Nos Creare Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Egedal - 2
  • Nos Creare Byggeentreprenør, anlægsentreprenør, Egedal - 3

Nos Creare, Virksomhedsinformation

Officielle oplysninger

Juridisk navn

Nos Creare

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Startdato:

04-04-2022

CVR-nr:

43175890

Selskabskapital

0

Omsætning

-

NACE-branche

439990 Anden bygge- og anlægsvirksomhed, som kræver specialisering

Ledelse/Administration

Fuldt ansvarlig deltager

Rasmus Krogh Bang

Økonomisk information

Bruttofortjeneste

-

Afkastningsgrad

-

Antal ansatte

-