Om firmaet

Stregkoder, labels og datafangst. Også afdeling i København. Enkeltleverancer og komplette løsninger med labelprintere, labels/etiketter fra egen produktion, termo transfer farvebånd, håndterminaler, truckterminaler,...

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
98 18 17...
Adresse

Sofiendalsvej 81

9200 Aalborg Sv

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Der er ingen åbningstider for virksomheden.

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Billedgalleri

Company image
Company image
Company image
Company image
Company image

Lignende virksomheder i nærheden

SOLO Grafisk A/S

Bøgildsmindevej 1

Om os

Stregkoder, labels og datafangst. Også afdeling i København. Enkeltleverancer og komplette løsninger med labelprintere, labels/etiketter fra egen produktion, termo transfer farvebånd, håndterminaler, truckterminaler, industritablets, stregkodelæsere, labelsoftware-løsninger. Lagerførende i reservedele. Kendt for vores kompetente, store teknikerstab inden for labelprintere og stregkodelogistik.

Entydigt kompetencecentret i Danmark på Zebra labelprintere og scannere/håndterminaler/truckterminaler.

Norris Print-Tech A/S

Den optimale løsning

NPT er uafhængig af leverandør- og investorinteresser, og det sikrer dig en uvildig teknisk rådgivning og de optimale produkter til dine behov. Vi har fordelen af direkte kontakt til producenterne som officiel importør og servicecenter på alle printere, software, scannere og håndterminaler.

Vi producerer selv både utrykte og fortrykte etiketter i alle mulige typer etiketmaterialer afhængig af opgaven der skal løses for jer. Vore certificeringer inden for etiketprintere, etiketsoftware og datafangstløsninger er desuden med til at sikre dig en optimal rådgivning og support, både før og efter salg og implementering.

Landsdækkende og solid

Vi er i alt 28 højt motiverede medarbejdere, der rådgiver, supporterer og servicerer over hele landet. Hovedkontoret ligger i Aalborg, og vi har salgsfolk og tekniske konsulenter med base i bl.a. Allerød og Randers.

Norris Print-Tech er et familieaktieselskab, der ejes af Jacob Norris og Christian Norris. Vores mangeårige AAA kredit rating hos Dun & Bradstreet (Bisnode, tidl. også kendt som Soliditet) er udtryk for en stabil og troværdig samarbejdspartner i IT-branchen.

Vores målsætning er at etablere og vedligeholde langvarige og solide forhold til vores kunder og leverandører.

Norris Print-Tech A/Ss valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Norris Print-Tech A/S

Omsætning

43 570 tkr

Afkastningsgrad

64.59 %

Antal ansatte

33

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Norris Print-Tech A/S findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

NORRIS PRINT-TECH A/S

CVR-nr:

25100573

Selskabsform

Aktieselskab

Selskabskapital

1 000 000

NACE-branche

465100 Engroshandel med computere, ydre enheder og software

Startdato:

22-12-1999

Ledelse/Administration
Jacob Norris

Direktør

Norma Klein Norris

Bestyrelsesformand

Christian Norris

Bestyrelsesmedlem

Viser 4 af 8
Proff logo
Kategorier
Søgeord
Alternative nummerformater

98181777

98 18 17 77

9818 1777

98 181 777