Om firmaet

  Norrecco A/S logo

  Norrecco er en af Danmarks førende og mest miljøbevidste behandlere af jord og bygge- og anlægsaffald. Virksomheden blev grundlagt i december 2007, og er en del af Reconor Gruppen, der også ejer City Container og Hedegaard...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  70 25 25...
  Adresse

  B-Vej 8

  2300 København S


  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Norrecco er en af Danmarks førende og mest miljøbevidste behandlere af jord og bygge- og anlægsaffald. Virksomheden blev grundlagt i december 2007, og er en del af Reconor Gruppen, der også ejer City Container og Hedegaard Miljø. Vi har gennem vores samarbejdspartnere og via løbende overvågning af rammevilkår et indgående kendskab i hele værdikæden fra affald til nye ressourcer med fuld sporbarhed.

  Vores arbejde

  Hos Norrecco modtager vi bygge- og anlægsaffald fra nybyggeri, renoveringer og nedrivninger samt andre beslægtede affaldstyper med henblik på størst mulig ressourcegenanvendelse. Vi ser det som vores fornemste opgave at bidrage til at spare på de naturlige råstoffer hvilket sker gennem at oparbejde byggeaffald til ressourcer, som kvalitetsmæssigt (teknisk og miljømæssigt) kan indgå i det cirkulære kredsløb.

  Tilsvarende modtager vi overskudsjord med henblik på udsortering af sten og brokker til genanvendelse, og hvor vi samtidig sikre en miljømæssig karakterisering af jorden før denne slutdisponeres til nyttiggørelse eller specialbehandling.

  Vi har behandlingsanlæg til modtagelse af jord, og bygge- og anlægsaffald centralt i København på Prøvestenen og i Nordhavn, og så har vi pladser fordelt i hele landet i følgende byer: Greve, Lynge, Odense, Kolding Aarhus og Agerskov.

  Vi har stor fokus på udvikling af vore genanvendelsesløsninger, som hele tiden afstemmes med den miljøpolitiske dagsorden og tilhørende lovgivning. Ofte sker dette i samarbejde uddannelsesinstitutioner og gennem tilknytning af fagpersoner. Det gør vi dels for aktivt at tage del i forskningen, der skal sikre os alle en mere bæredygtig fremtid, og dels for at tage mere direkte ansvar for de personer i vores samfund, som vi kan hjælpe ved at give nogle praktiske erfaringer med at være på en moderne arbejdsplads.

  Norrecco har et certificeret miljøledelsessystem, og vi har derfor klare, beskrevne procedurer og driftsinstrukser vedrørende korrekt og ordentlig håndtering af affald, der sikrer et ensartet og højt niveau på alle Norreccos anlæg. Læs mere om vores ISO 14001-certificering her. I forhold til kvalitet og arbejdsmiljø arbejder vi efter et ledelsessystem med tilhørende procedurer, der tilsvarende tager udgangspunkt i ISO-standarder.

  Vores vision & værdier

  Vi vil arbejde i øjenhøjde med vores kunder, og lægger altid vægt på den tætte dialog, for at sikre miljøbevidsthed og bæredygtighed i vores løsninger.

  Vi ønsker at være en seriøs sparrings- og samarbejdspartner for vores kunder. Vi udarbejder derfor med løsninger, som sikrer vores kunder, at deres affald og jord kan opnå størst mulig genanvendelse med fuld sporbarhed, og som således er med til at sænke forbruget af naturlige ressourcer ved at vælge os som samarbejdspartner.

  Vi vil arbejde for en øget kildesortering af affald, for derved at opnå de bedste forudsætninger for oparbejdning til til nye kvalitetsprodukter. Igen gør vi det, for at de ressourcer, der allerede er udvundet kan genanvendes frem for at der i produktionen og byggeriet skal benyttes jomfruelige og naturlige ressourcer.

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Norrecco A/S

  Omsætning

  85 102 tkr

  Afkastningsgrad

  9.29 %

  Antal ansatte

  93

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Norrecco A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  NORRECCO A/S

  CVR-nr:

  30518438

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  383200 Genbrug af sorterede materialer

  Selskabskapital

  20 000 000

  Startdato:

  19-12-2007

  Ledelse/Administration
  Proff logo
  Kategorier
  Søgeord
  affaldshåndtering, affaldsløsninger, faldsand, håndtering af affald, genbrug, Norrecco, rent grenaffald, Modtagelse af affald, Jern & metal, Træ, jern og metal til genanvendelse, Oparbejdning af industrielle restprodukter, grusmaterialer, anlægsaffald, genanvendelse, Jern og metal, salg af naturmaterialer, Afsætning af jern, bæredygtige affaldsløsninger, granitskærver, affaldstyper, Afsætning af tegl og mursten, håndtering af dit affald, fejeaffald til genanvendelse, B-vej, Slamhåndtering, bakkematerialer, Oparbejdning af gips, Afsætning af isolering, Dokumenteret ren jord, Genbrugsmaterialer jord, Sedimenthåndtering, Muld og kompostprodukter, Jord til rensning, Granit, bygge- og anlægsaffald, bigbags, affaldsfraktioner, restprodukter, forurenet bygningsaffald, Modtagelse af jord, forbrændinger, Artikler, Trælasthandlere, Grus, Udtagning af jordprøver, Sten, Stenmaterialer, sømaterialer, Fejesand, Afsætning af træ, Afsætning af mursten, bygningsaffald, naturmaterialer, Oparbejdning af slam, Afsætning af jern og metal, Afsætning af metal, industrielle restprodukter, affald og jord, artikler til tømmerhandlere, Afsætning af beton, rent bygningstræ, Genbrugsprodukter, Afsætning af gipsaffald, Gips recycling, recycling, Jord til kartering, vinduer med rammer affald, Artikler til trælasthandlere, pudsaffald, Slam- og sedimenthåndtering, Salg af genbrugsprodukter, Afsætning af tegl, grusgrave, fejeaffald, Granitmaterialer, rent gipsaffald, brændbart bygningsaffald, Salg af genbrugsprodukter og naturmaterialer
  Alternative nummerformater

  70252532

  70 25 25 32

  7025 2532

  70 252 532