Om firmaet

  Nordatlantens Brygge er et kulturhus, hvor du kan opleve nordatlantisk kunst og kultur. I det historiske og nænsomt renoverede pakhus har vi tre udstillingsrum, hvor du får Nordatlantens kultur ind under huden. Oplev alt fra...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  32 83 37...
  Adresse

  Strandgade 91

  1401 København K

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Nordatlantens Brygge er et kulturhus, hvor du kan opleve nordatlantisk kunst og kultur. I det historiske og nænsomt renoverede pakhus har vi tre udstillingsrum, hvor du får Nordatlantens kultur ind under huden. Oplev alt fra kunstudstillinger, koncerter og film til performance og foredrag. Hele året rundt. Nordatlantens Brygge kan desuden tilbyde møde og konferencefaciliteter for op til 200 personer. Velkommen til Nordatlantens Brygge.

  Generel beskrivelse

  Nordatlantens Brygge ligger på Christianshavns charmerende havnefront i hjertet af København - tæt på Nyhavn og kulturinstitutioner som Dansk Arkitektur Center, Operaen og det nye skuespilhus.

  Rammen om kulturhuset er et stort, fredet pakhus fra 1767, der tidligere blev anvendt til opbevaring af varer som tørret, fisk, tran, skind mm. fra Færøerne, Grønland og Island. Det var også fra dette område, at passagertrafikken til Nordatlanten i årtier lagde til og fra.

  I dag kan du gå på opdagelse i Nordatlantens kulturelle fristelser eller spise nordisk mad i verdensklasse på restaurant noma, der holder til på Nordatlantens Brygge. Foruden mad og kunst huses Islands ambassade samt Færøernes og Grønlands repræsentationer til i pakhuset.

  Åbningstider

  man - fre: 10 - 17

  lør - søn: 12 - 17

  Nordatlantens Brygges valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Nordatlantens Brygge

  Omsætning

  6 421 tkr

  Afkastningsgrad

  -0.60 %

  Antal ansatte

  29

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nordatlantens Brygge findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  FONDEN DEN NORDATLANTISKE BRYGGE

  CVR-nr:

  25643445

  Selskabsform

  Erhvervsdrivende fond

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  682040 Udlejning af erhvervsejendomme

  Selskabskapital

  125 634 062

  Startdato:

  10-09-2000

  Ledelse/Administration
  Niels Bo Smith

  Bestyrelsesformand

  Jens Heinrich

  Næstformand

  Flóvin Eidesgaard

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 8
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  32833700

  32 83 37 00

  3283 3700

  32 833 700