Om firmaet

Noor Hundesalon /V Signe Gry Kjær Dick-Nielsen er en hundesalon hvor trivsel, forståelse og velvære er i højsæde. Kontakt mig gerne ved interesse eller hvis du ønsker yderligere information.

Læs mere om firmaet
Telefonnummer
93 90 04...
Adresse

Elleholmen 3

2680 Solrød Strand

Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

Mere info

Åbningstider

Lukket

Kort

test
KortGå til kortvisning

Få hjælp til digital markedsføring

Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

Om os

Noor Hundesalon /V Signe Gry Kjær Dick-Nielsen er en hundesalon hvor trivsel, forståelse og velvære er i højsæde. Kontakt mig gerne ved interesse eller hvis du ønsker yderligere information.

Om Noor Hundesalon

Hej!

Mit navn er Signe, og jeg er frisør og ejer af NOOR hundesalon. Jeg er under uddannelse som hundefrisør i Greve, og klipper og vasker derfor din hund til en lavere pris. Mit forløb ender ved slutningen af 2022, og jeg kan derefter kalde mig færdiguddannet hundefrisør i 2023.

Hos NOOR hundesalon gør vi os umage for at gøre din hund flot og lækker. Vi hjælper dig på bedste vis med at guide og vejlede dig til, hvordan du bedst passer din hunds pels, efter behandlingen.

Hos os betyder den gode frisørbehandling, at vi lytter til dig og hjælper dig med at finde frem til, hvad det bedste vil være for din hund og dens pels.

Vi stræber altid efter en oplevelse og et godt besøg i en afslappet atmosfære. Du og din hund skulle jo gerne blive glad for at se os igen.

Parkering

Der er mulighed for parkering ude foran salonen.

Signe Dick-Nielsens valgte links

Til dig, der ejer firmaet

At blive set online
Vi ordner det for dig

At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

Nettjek
Har du korrekte oplysninger på nettet?

Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

Webtjek
Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

Virksomhedsinformation

Signe Dick-Nielsen

Omsætning

0 tkr

Afkastningsgrad

0.00 %

Antal ansatte

Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Signe Dick-Nielsen findes på Proff.dk

Læs mere om firmaet på Proff
Juridisk navn

Noor hundesalon /v Signe Gry Kjær Dick-Nielsen

CVR-nr:

43313797

Selskabsform

Enkeltmandsvirksomhed

Selskabskapital

0

NACE-branche

960900 Andre personlige serviceydelser i.a.n.

Startdato:

08-06-2022

Ledelse/Administration
Signe Gry Kjær Dick-Nielsen

Fuldt ansvarlig deltager

Proff logo
Alternative nummerformater

93900464

93 90 04 64

9390 0464

93 900 464