Om firmaet

  Vi fremstiller og tilbyder formstøbning af emner i polyurethangummi. Vi har været i branchen i mere end 35 år, og vi tilbyder vores knowhow inden for formstøbning af kundespecifikke emner i polyurethangummi, ligesom vi benytter...

  Læs mere om firmaet
  Telefonnummer
  75 77 19...
  Adresse

  Fællesvej 3

  8766 Nørre Snede

  Hjemmeside og e-mailGå til hjemmesideSend e-mail

  Mere info

  Åbningstider

  Lukket

  Få hjælp til digital markedsføring

  Er du i tvivl om, hvor synlig din hjemmeside er på nettet, undrer du dig over, om den lever op til nutidens standard? Måske ønsker du at udvide din virksomhed, vi hos Krak hjælper dig med at nå dine mål.

  Billedgalleri

  Company image
  Company image
  Company image

  Om os

  Vi fremstiller og tilbyder formstøbning af emner i polyurethangummi. Vi har været i branchen i mere end 35 år, og vi tilbyder vores knowhow inden for formstøbning af kundespecifikke emner i polyurethangummi, ligesom vi benytter vores ekspertise i alle arbejdsgange. Vi er en ordreproducerende virksomhed, der tilbyder vores ydelser inden for formstøbning. Vi tilbyder mindre og større serier. Du er altid velkommen til at kontakte os.

  Produkter

  Nendan A/S fremstiller maskindele og slidbelægninger i polyurethangummi i hårdheder fra shore 50A til 98A. Sideløbende hermed ombelægges valser og hjul mm.

  Polyurethangummi er et massivt højelastisk plastmateriale, der anvendes mange steder i industrien. Materialet imødekommer behovet for maskindele og slidbelægninger, som kan modstå store belastninger. Materialet, som også kan leveres i fødevaregodkendte kvaliteter, har fremragende slidstyrke og god bestandighed overfor olie og fedt.

  Nendan A/Ss valgte links

  Til dig, der ejer firmaet

  At blive set online
  Vi ordner det for dig

  At være synlig på nettet, som virksomhed, er i dag vigtigere end nogensinde, men digital markedsføring kan være besværligt. Det er derfor vi er her. Vi hos Krak brænder for alt, der har med digital markedsføring, at gøre og kan hjælpe dig med at sikre, at din virksomhed er synlig på nettet. Du kan simpelthen give slip - hvis du vil.

  Nettjek
  Har du korrekte oplysninger på nettet?

  Opdatér let dine virksomhedsoplysninger, ændringerne slår igennem alle steder i netværket. Log ind på Mit Krak for at opdatere dine kontaktoplysninger, åbningstider, søgeord mm.

  Webtjek
  Gode hjemmesider tiltrækker flere kunder

  Hver anden besøgende risikerer, at forlade din hjemmeside, hvis den er mere end 3 sekunder om at indlæse. Google er vild med hurtige og mobiltilpassede hjemmesider.

  Virksomhedsinformation

  Nendan A/S

  Omsætning

  2 319 tkr

  Afkastningsgrad

  11.00 %

  Antal ansatte

  13

  Yderligere financiel information og gratis regnskabstal fra Nendan A/S findes på Proff.dk

  Læs mere om firmaet på Proff
  Juridisk navn

  NENDAN A/S

  CVR-nr:

  13174105

  Selskabsform

  Aktieselskab

  Arbejdsgiverbidrag

  Nej

  NACE-branche

  222900 Fremstilling af andre plastprodukter

  Selskabskapital

  500 000

  Startdato:

  29-06-1989

  Ledelse/Administration
  Niels Erik Nielsen

  Bestyrelsesmedlem

  Michael Hellmund Nielsen

  Bestyrelsesmedlem

  Nicolaj Hellmund Nielsen

  Bestyrelsesmedlem

  Viser 4 af 8
  Proff logo
  Alternative nummerformater

  75771955

  75 77 19 55

  7577 1955

  75 771 955